It is impossible to pass Check Point 156-315.77 exam without any help in the short term. Come to Examcollection soon and find the most advanced, correct and guaranteed Check Point 156-315.77 practice questions. You will get a surprising result by our Leading Check Point Security Expert R77 practice guides.

2016 Aug 156-315.77 book

Q301. - (Topic 3) 

Match the VPN-related terms with their definitions: A. A-3,B-2, C-1, D-4 

B. A-3, B-4, C-1, D-2 

C. A-3, B-2, C-4, D-1 

D. A-2, B-3, C-4, D-1 

Answer: C 


Q302. - (Topic 2) 

The process that performs the authentication forSmart Dashboardis: 

A. fwm 

B. vpnd 

C. cvpnd 

D. cpd 

Answer: A 


Q303. - (Topic 3) 

Which of the following is NOT supported by CoreXL? 

A. Smart ViewTracker 

B. Route-based VPN 

C. IPS 

D. IPV4 

Answer: B 


Q304. - (Topic 6) 

SSL termination takes place: 

A. In a LAN deployment on a Security Gateway 

B. In a DMZ and LAN deployment scenario on a Security Gateway 

C. In a DMZ and LAN deployment scenario on aConnecterGateway 

D. In a DMZ deployment on aConnecterGateway 

Answer: B 


Q305. - (Topic 5) 

Which of the following provides a unique user ID for a digital Certificate? 

A. Username 

B. User-message digest 

C. User e-mail 

D. User organization 

Answer: B 


156-315.77 free practice test

Down to date 156-315.77 training:

Q306. - (Topic 6) 

You are a SSL VPN administrator. Your users complain that their Outlook Web Access is running extremely slowly, and their overall browsing experience continues to worsen. You suspect it could be a logging problem. Which of the following logs does Check Point recommend you turn off? 

A. Alert 

B. Event 

C. Trace 

D. Traffic 

Answer: C 


Q307. - (Topic 4) 

How isSmart Workflowenabled? 

A. InSmart ViewMonitor, click onSmart Workflow/ EnableSmart Workflow. The EnablingSmart Workflowwizard launches and prompts forSmart WorkflowOperation Mode. 

Once a mode is selected, the wizard finishes. 

B. InSmart ViewTracker, click onSmart Workflow/ EnableSmart Workflow. The EnablingSmart Workflowwizard launches and prompts forSmart WorkflowOperation Mode Once a mode is selected, the wizard finishes. 

C. InSmart Dashboard, click onSmart Workflow/ EnableSmart WorkflowThe EnablingSmart Workflowwizard launches and prompts forSmart WorkflowOperation Mode. Once a mode is selected, the wizard finishes. 

D. InSmart Event, click onSmart Workflow/ EnableSmart Workflow. The EnablingSmart Workflowwizard launches and prompts forSmart WorkflowOperation Mode. Once a mode is selected, the wizard finishes. 

Answer: C 


Q308. - (Topic 7) 

MegaCorp is running Smartcenter R70, some Gateways at R65 and some other Gateways with R60. Management wants to upgrade to the most comprehensive IPv6 support. What should the administrator do first? 

A. Upgrade Smartcenter to R77 first. 

B. Upgrade R60-Gateways to R65. 

C. Upgrade every unit directly to R77. 

D. Check the ReleaseNotes to verify that every step is supported. 

Answer: D 


Q309. - (Topic 7) 

MicroCorp experienced a security appliance failure. (LEDs of all NICs are off.) The age of the unit required that the RMA-unit be a different model. Will a revert to an existing snapshot bring the new unit up and running? 

A. There is no dynamic update at reboot. 

B. No. The revert will most probably not match to hard disk. 

C. Yes. Everything is dynamically updated at reboot. 

D. No. At installation the necessary hardware support is selected. The snapshot saves this state. 

Answer: D 


Q310. - (Topic 5) 

Which of the following are valid PKI architectures? 

A. mesh architecture 

B. Bridge architecture 

C. Gateway architecture 

D. Hierarchical architecture 

Answer: A,C,D