Proper study guides for Up to the minute Riverstone Riverbed Certified Solutions Professional certified begins with Riverstone 199-01 preparation products which designed to deliver the Virtual 199-01 questions by making you pass the 199-01 test at your first time. Try the free 199-01 demo right now.

Q1. A fat pipe is a network that can carry large amounts of data without significantly degrading transmission speed. If you have a fat pipe that is not being fully utilized and you are experiencing WAN congestion, latency, and packet loss as a result of the limitations of regular TCP, which of the following RiOS features will help? (Select 2)

A. Enable Forced Burst TCP (FB-TCP)

B. Enable HighSpeed TCP (HSTCP)

C. Disable admission control

D. Lower the Advanced Security Checkflow Parameter (ASCP)

E. Enable Maximum TCP (MX-TCP)

F. Enable disk encryption

Answer: BE


Q2. What can be monitored via the CMC appliance? (Select 2)

A. Currently logged in users to Steelhead appliances or the CMC appliance

B. Command history per CMC appliance user

C. Rogue Steelhead appliances on the network

D. Current connections for an individual Steelhead appliance

Answer: BD


Q3. What are an Interceptor appliance's main functions? (Select 2)

A. Provides a way to intercept and redirect interesting traffic for optimization

B. Monitors multiple links and redirect interesting traffic over a cluster of Steelhead appliances in a logical in-path deployment

C. Replaces any existing Layer 4 switch in a given environment

D. Used to configure and work with WCCP and PBR

E. Required component Steelhead appliances in all Steelhead appliance deployments

Answer: AB


Q4. What command should you use to see the direct URL of a package?

A. show rsp slots

B. show rsp modules

C. show rsp platform

D. show rsp packages

E. show rsp vms

Answer: A


Q5. On an Interceptor appliance, what does the Neighbor Peers reporting page display?

A. connected, disconnected

B. connecting, disconnecting

C. connected, connecting, disconnecting, disconnected

D. connected, connecting, resyncing, disconnected

Answer: D


Q6. In a server-side out-of-path deployment, the server-side Steelhead appliance connects to the network via which physical interface:

A. LAN0_0

B. Primary

C. Auxiliary

D. WAN0_0

Answer: B


Q7. Which statements are true regarding the default methods by which load-balancing takes place in the Interceptor appliance. (Select 2)

A. The Interceptor appliance uses round robin, for each TCP connection, regardless of source or destination IP address, and is equally load-balanced between a group of Steelhead appliances

B. The Interceptor appliance uses round robin, for each TCP connection, depending on source IP address, and is equally load-balanced between a group of Steelhead appliances

C. The Interceptor appliance uses hash assignment, for each TCP connection depending the hash value calculated from source and destination IP address, and is directed to a particular Steelhead appliance in the local cluster

D. The Interceptor appliance can dynamically determine and direct traffic for optimization to the least-loaded Steelhead appliances based on Steelhead appliance resource usage

E. The Interceptor appliance uses peer affinity, a Steelhead appliance in the local cluster that has been previously paired with a destination IP address is preferred

F. The Interceptor appliance uses peer affinity, a Steelhead appliance in the local cluster that has been previously paired with a remote Steelhead appliance is preferred

Answer: DF


Q8. Which TCP port will two Interceptor appliances communicate across in a parallel deployment?

A. 7800

B. 7810

C. 7840

D. 7850

E. 7860

Answer: E


Q9. You have outgrown your current Steelhead appliance and want to copy the datastore from your exiting Steelhead 550 appliance to a new 2050 Steelhead appliance. What feature would you use to synchronize the different model Steelhead appliance datastores?

A. Export/Import operation function

B. Copy the datastore file system

C. "datastore send" command

D. Copying the configuration files

E. This cannot be done on Steelhead appliances

Answer: E


Q10. Refer to the exhibit.

If Steelhead Mobile Client B offers up a share on the network, what is needed on Steelhead Mobile Client R to open an optimized connection to this share if enhanced auto-discovery is enabled on all Steelhead appliances?

A. Default auto-discovery will work fine without modification

B. The connection to Client B cannot be optimized because the Steelhead Mobile Controller cannot optimize incoming connections

C. A fixed-target rule to Client B's IP address is needed in order for optimization to occur on Mobile Client B

D. The addition of a peering rule

Answer: A


Q11. After deploying the Steelhead appliances in-path, you are not seeing any optimization between 10.11.0.128 and 10.11.23.18.

Look at the following trace in the exhibit and explain why: (HINT: Look at the SYN packet)

A. There is a spanning-tree loop

B. The cables are reversed

C. The three way hand-shake is not being completed

D. The client and servers are on the same /16 subnet

E. There is no SYN/ACK from 10.11.23.18

Answer: B


Q12. Refer to the exhibit.

You noticed the following entry in the logs. What is the cause of the problem?

A. Complete asymmetry

B. Server-side asymmetry

C. Client-side asymmetry

D. Multi-syn retransmit

E. SYN retransmit

Answer: C


Q13. What is the process for dropping the connection of an individual user that is currently being optimized? As an example, consider an HTTP connection being optimized with a local address of 192.168.5.10 and remote address of 192.168.5.90. (Select 2)

A. From the GUI, under Connections, select the connection and click on the Reset button

B. From the GUI, under Connections, select the connection and click on the Drop button

C. From the CLI: tcp connection send reset local-only local-addr 192.168.5.10:9999 remote-addr 192.168.5.90:80

D. From the CLI: tcp connection send reset remote-only local-addr 192.168.5.10 local-port 7800 remote-addr 192.168.5.90 remote-port 80

E. From CLI: tcp reset user 192.168.5.10

Answer: AD


Q14. Which of the following are Steelhead Mobile Controller alarms? (Select 2)

A. Memory paging

B. Datastore errors

C. Peer version mismatch

D. SSL errors

E. File system full

Answer: AE


Q15. Which of the following are valid QoS priority queues for Steelhead appliances? (Select 3)

A. Normal

B. Medium

C. Real-time

D. Low

E. Critical

Answer: ACD