It is impossible to pass CompTIA 220-801 exam without any help in the short term. Come to Examcollection soon and find the most advanced, correct and guaranteed CompTIA 220-801 practice questions. You will get a surprising result by our Abreast of the times CompTIA A+ Certification Exam practice guides.

2016 Aug 220-801 exam cost

Q181. - (Topic 1) 

Which of the following expansion slots would support the HIGHEST transfer speeds for high-end graphics cards? (Select TWO). 

A. PCIe 

B. AGP 8x 

C. PCI 

D. ISA 

E. AGP 

Answer: A,B 


Q182. - (Topic 6) 

A technician is looking to install a 3.5 inch desktop hard drive into an external enclosure. 

Which of the following input interfaces would provide the MOST throughput for the drive? 

A. USB 2.0 

B. IEEE 1394 

C. Bi-Directional Parallel 

D. eSATA 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.seagate.com/support/external-hard-drives/desktop-hard-drives/esata/ 


Q183. - (Topic 6) 

Which of the following ports are commonly used to send/receive email? (Select TWO). 

A. 25 

B. 53 

C. 80 

D. 110 

E. 443 

Answer: A,D 

Explanation: 

http://community.virginmedia.com/t5/Email/25-and-110-port-numbers/td-p/779453/page/2 


Q184. - (Topic 3) 

When installing a laptop at a desk that will be using stationary dual monitors, which of the following ports should be used? (Select TWO). 

A. VGA 

B. IEEE 1394 

C. PCIe 

D. PCMCIA 

E. ExpressPort 

F. HDMI 

Answer: A,F 


Q185. - (Topic 6) 

The wireless antenna is typically located inside the laptop's: 

A. Rear panel 

B. Keyboard 

C. Display bezel 

D. Bottom bezel 

Answer: C 

Explanation: 

http://gladiator-antivirus.com/forum/index.php?showtopic=81843 


220-801 exam answers

Most recent 220-801 latest exam:

Q186. - (Topic 6) 

Which of the following RAM modules has a PC rating of 10600? 

A. DDR 

B. SDRAM 

C. DDR3 

D. DDR2 

Answer: C 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/DDR3_SDRAM 


Q187. - (Topic 3) 

Joe, a user, has a new slim profile laptop and is in need of additional USB ports. He has 

also requested FireWire connection capabilities which his laptop does not provide. Which of the following would BEST fit the specifications Joe has provided? 

A. A docking station 

B. An external USB hub 

C. A USB to FireWire converter 

D. A cable lock 

Answer: A 


Q188. - (Topic 1) 

A workstation would MOST likely be connected to an office network using which of the following cable types? 

A. eSATA 

B. Bluetooth 

C. SCSI 

D. Ethernet 

Answer: D 


Q189. - (Topic 1) 

Which of the following laptop hardware components requires a re-soldering process in order to replace properly? 

A. Mini PCIe wireless card 

B. Heat sink 

C. DC jack 

D. Li-Ion battery 

Answer: C 


Q190. - (Topic 3) 

A technician has been asked to install a printer on a Windows 7 machine. Through which of the following Control Panel utilities will the technician install the printer? 

A. Printers and Devices 

B. Printers 

C. Devices and Printers 

D. Printers and Faxes 

Answer: C