It is impossible to pass CompTIA 220-801 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed CompTIA 220-801 practice questions. You will get a surprising result by our Up to the immediate present CompTIA A+ Certification Exam practice guides.

2016 Aug 220-801 book

Q331. - (Topic 7) 

Which of the following will provide the FASTEST boot times for a laptop user? 

A. Solid state drive 

B. High capacity battery 

C. eSATA hard drive 

D. Increased RAM 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2404258,00.asp 


Q332. - (Topic 5) 

Which of the following display connections has 15-pins? 

A. RGB 

B. VGA 

C. DVI 

D. HDMI 

Answer: B 

Explanation: 

http://pinouts.ru/Video/VGA15_pinout.shtml 


Q333. - (Topic 5) 

Which of the following protocols would be MOST important in preserving digital evidence of criminal activity during an investigation? 

A. Change control management 

B. Chain of custody 

C. Channel escalation 

D. MSDS documents 

Answer: B 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Chain_of_custody 


Q334. - (Topic 6) 

Best business practices in IT include. 

A. always suggesting the fastest route to fix the problem 

B. following up with acustomer to verify satisfaction 

C. always suggesting the least expensive option 

D. offering allpossible choices to a customer 

Answer: B 

Explanation: 

http://faculty.mu.edu.sa/public/uploads/1362048851.3236customer%20satisfaction31.pdf 


Q335. DRAG DROP - (Topic 5) 

Drag and drop the following encryption standards to the appropriate wireless standard. Tokens may be used more than once and all placeholders must be filled. 

Answer: 

525. - (Topic 5) 

Two new PCs will have a DVD-RW drive for support use. The PCs will be used for Point of Sales transactions and everything will be password protected or disabled. Which of the following is the BEST way to disable the DVD-RW drives? 

A. The Registry 

B. Device Manager 

C. Disk Management 

D. The BIOS 

Answer: D 

Explanation: 

BIOS settings directly affect hardware. You can disable DVD-RW drives from the BIOS and it is perhaps the best way to keep the drives disabled. In BIOS menu, there is an option to disable the DVD drives. 


220-801 vce

Far out 220-801 exam engine:

Q336. - (Topic 6) 

A computer turns on and a "Date and Time Not Set" message appears on the screen after the manufacturer logo. Which of the following is the MOST possible cause? 

A. The computer was not shut down properly. 

B. The CMOS battery needs to be replaced. 

C. The OS has stopped synching with the NTP server. 

D. The system BIOS is corrupted. 

Answer: B 

Explanation: 

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080530122837AAWGKXd 


Q337. - (Topic 3) 

Which of the following connection types is rated at transfer speeds of 480 Mbps? A. USB 1.1 

B. USB 2.0 

C. 1394b 

D. 1394a 

Answer: B 


Q338. - (Topic 1) 

After making a long CAT5 cable, the technician fears that the cable may have been damaged during the pull, but does not have a cable tester. Which of the following would be the BEST alternative tool to determine whether there are any breaks or shorts in the cable? 

A. Multimeter 

B. Voltmeter 

C. Loopback plug 

D. Punchdown tool 

Answer: A 


Q339. - (Topic 3) 

Which of the following wireless standards broadcasts in the 5 MHz range only? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: A 


Q340. - (Topic 4) 

A department’s multifunction printer just had a maintenance kit installed. When Joe prints the first page after maintenance is performed, the page has random spots and blotches on the front and back. Which of the following actions would BEST solve this? 

A. Reset the printer’s maintenance kit level. 

B. Run a cleaning page through the printer. 

C. Replace the toner cartridge. 

D. Run the printer calibration utility. 

Answer: B