Proper study guides for Up to date CompTIA CompTIA A+ Certification Exam certified begins with CompTIA 220-801 preparation products which designed to deliver the Downloadable 220-801 questions by making you pass the 220-801 test at your first time. Try the free 220-801 demo right now.

2016 Aug 220-801 practice exam

Q511. - (Topic 3) 

A customer needs 4 new systems for their engineering design department. Which of the following options would BEST satisfy the client’s requirements? (Select TWO). 

A. USB 3.0 

B. DVI output 

C. Thin client 

D. Workstation 

E. Fast Ethernet 

Answer: B,D 


Q512. - (Topic 5) 

Which of the following video cable types would be MOST likely to experience gradual, degraded signal quality over a long distance? 

A. HDMI 

B. DisplayPort 

C. VGA 

D. DVI 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.tomshardware.com/forum/196268-33-signal-loss-long-distance-quality-cableneeded 


Q513. - (Topic 6) 

Which of the following would benefit MOST from the use of dual monitors? 

A. Gaming PC 

B. Home theater PC 

C. A/V editing station 

D. Thin client 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.overclock.net/t/1129146/dual-monitors-for-photo-editing 


Q514. - (Topic 3) 

Which of the following is the form factor of a standard S-video connector? 

A. DB-15 

B. DB-25 

C. DIN-6 

D. DB-9 

Answer: C 


Q515. - (Topic 3) 

Which of the following RAM types is used if it is labeled as 4 GB PC1333? 

A. RAMBUS 

B. DDR3 

C. SDIMM 

D. SIM 

Answer: B 


220-801 free download

Up to date 220-801 exam answers:

Q516. - (Topic 7) 

Which of the following connectors is MOST commonly used for UTP cable? 

A. RJ-45 

B. RJ-11 

C. LC 

D. SC 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.danlipofsky.com/technical/ethernet/ 


Q517. - (Topic 3) 

Which of the following levels of RAID is MOST likely to increase performance while NOT offering additional reliability? 

A. RAID 0 

B. RAID 1 

C. RAID 5 

D. RAID 10 

Answer: A 


Q518. - (Topic 1) 

When servicing a laptop, which of the following components usually requires the keyboard to be removed before the component can be replaced? 

A. Processor 

B. Hard drive 

C. Battery 

D. Optical drive 

Answer: A 


Q519. - (Topic 4) 

Which of the following 802.11 wireless standards provides a maximum of 54Mbps data transmission over an uncongested 5GHz spectrum? 

A. A 

B. B 

C. G 

D. N 

Answer: A 


Q520. - (Topic 3) 

Joe, a user, wants to modify the fan speed settings on his PC. Which of the following locations allows the fan speed settings to be changed? 

A. BIOS 

B. Device Manager 

C. Motherboard Jumpers 

D. Computer Management 

Answer: A