Testking 400-201 Questions are updated and all 400-201 answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our 400-201 exam prep kits you will be ready for the real 400-201 exam without a problem. We have Replace Cisco 400-201 dumps study guide. PASSED 400-201 First attempt! Here What I Did.

Q1. Which are the two advantages if an ISP chooses a platform that runs Cisco IOS-XR Software instead of Cisco IOS Software? (Choose two.) 

A. Cisco IOS XR Software functions as a message-passing operating system. 

B. The system's scheduler is priority-based. 

C. He context switching is based on Cisco Express Forwarding. 

D. VoIP traffic is hardware-processed for real-time response. 

E. Communication between client and server is realized by a dedicated mechanism. 

Answer: A,B 


Q2. Which two flexible service mapping features that are used on the ES40 line card can classify traffic into different service instances, in order to consume fewer VLANs? (Choose two.) 

A. CoS 

B. DSCP 

C. IP precedence 

D. MPLS experimental bit 

E. ToS 

F. EtherType 

Answer: A,F 

Explanation: 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/7600/install_config/ES40_config_guide/es40_ sw_config/es40_chap7.html#pgfId-1500091 


Q3. Which is the main goal of BGPsec regards to improve BGP security? 

A. Reduces risk of improper route propagation from unauthorized AS numbers 

B. Configures BGP route verification by storing routes in a database used to validate AS numbers 

C. Adds encryption to route propagation outside the iBGP AS 

D. Increases legitimacy and authenticity of BGP advertisements 

Answer:

Explanation: Reference: https://tools.ietf.org/html/draft-lepinski-bgpsec-overview-00 


Q4. An IS-IS enabled router with multiple IS-IS neighbors is required to have BFD sessions with all neighbors. Which BFD mode should you use when you want to save the overhead of periodic protocol control packets? 

A. echo 

B. asynchronous 

C. demand 

D. active 

Answer:

Explanation: https://tools.ietf.org/html/rfc5880#section-3.1 RFC - 5880 


Q5. A service provider is implementing Ethernet solutions for clients that are not being provisioned within the MPLS core network. Which solution allows the Service Provider to complete Ethernet circuit provisioning in this scenario? 

A. L2TPv3 

B. VPLS 

C. AToM 

D. PPPoE 

Answer:

Explanation: 

L2TPv3 defines the L2TP protocol for tunneling Layer 2 payloads over an IP core network using Layer 2 virtual private networks (VPNs). Benefits of this feature include the following: 

. Simplifies deployment of VPNs. 

. Does not require Multiprotocol Label Switching (MPLS) virtual private network (VPN). 

. Supports Layer 2 tunneling over IP for any payload. 

. Supports data encapsulation directly over IP (IP protocol number 115), not using User Datagram Protocol (UDP) . 

Supports point-to-point sessions, not point-to-multipoint or multipoint-to-point sessions . 

Supports sessions between the same Layer 2 protocols, for example Frame Relay-to-Frame Relay or ATM-to-ATM. 


Q6. Which two statements about Unified MPLS are true? (Choose two.) 

A. Unified MPLS works on Cisco IOS XR Software only. 

B. Unified MPLS extends MPLS across multidomain networks in a scalable manner. 

C. New technologies or protocols are not used; only MPLS, LDP, IGP, and BGP are used. 

D. ABR loopback prefixes should always be redistributed from the core IGP into the aggregation IGP. 

E. The RRs are part of the control path only. 

Answer: B,D 

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/multiprotocol-label-switching-mpls/mpls/116127-configure-technology-00.pdf 


Q7. What are three main characteristics of mLDP that differ from RSVP-TE? (Choose three.) 

A. The LSPs are built from tailend to headend. 

B. The LSPs are built from headend to tailend. 

C. It supports only P2MP LSPs. 

D. It supports both P2MP and MP2MP LSPs. 

E. Signaling is periodic. 

F. No periodic signaling is performed. 

Answer: A,D,F 

Explanation: http://www.cisco.com/c/dam/en/us/products/ios-nx-os-software/multicast-label-distribution-protocol-mldp/whitepaper_c11-598929_v1.pdf 


Q8. The following congestion avoidance configuration has been applied on an outgoing interface: 

Which is the result of the egress packets marked as DSCP AF32 when the average queue depth is 40? 

A. It will be dropped with a random rate less than the one defined by MPD. 

B. It will be tail dropped. 

C. It will be dropped with a rate of 1 packet out of 30. 

D. It will be dropped with a rate of 1 packet out of 20. 

Answer:


Q9. What are the four key design requirements for mobile IP backhaul? (Choose four.) 

A. X2 interface turning point 

B. bandwidth 

C. Layer 2 Tunneling 

D. native IPv6 support 

E. DiffServQoS 

F. MPLS-enabled interface 

G. network timing distribution and recovery 

H. mandatory Layer 3 access up to a cell site 

Answer: C,D,G,H 

Explanation: http://www.cisco.com/web/about/ac123/ac147/archived_issues/ipj_14-3/143_backhaul.html 


Q10. A telecom company offers ISPs the ability to resell dynamic IP broadband services over its local loops, but it does not allow the resellers to install broadband network gateways. If an ISP wants to become a reseller but is unable to use NHRP, which tunneling protocol should be implemented? 

A. IP in IP 

B. IPsec 

C. L2TP 

D. GRE 

Answer:

Explanation: 

However, while OpenVPN can not be used with VoIP, L2TP can be used for VoIP. Only use this if OpenVPN is not available and you are in need of very high security/encryption. 


Q11. Refer to the exhibit. 

A CE connected to a service provider has an agreement to use 512Mbps of bandwidth. Which QoS configuration must be modified to ensure that the traffic matches the agreed bandwidth? 

A. Apply the same CE QoS configuration on PE on inbound direction. 

B. Change the outbound direction of the service-policy to inbound for ingress traffic shaping. 

C. Treat the class-default as best-effort by removing the shape average 512000 command 

D. Replace the shape keyword with police keyword in both classes 

E. Reconfigure the policy-map as a nested policy with the shaping applied as a parent for all child policies 

Answer:


Q12. What is the minimum hardware configuration of the multishelf Cisco CRS-1 system? 

A. One route processor (RP) card and one modular services card (MSC) 

B. One distributed route processor (DRP) and one S13 fabric card (SFC) 

C. One line card chassis (LCC) and one fabric card chassis (FCC) 

D. One route processor (RP) and one fabric card chassis (FCC) 

E. One line card chassis (LCC) and one S13 fabric card (SFC) 

Answer:

Explanation: 

1.4. SP high end product 

A minimum of one LCC and one FCC are required to configure a multishelf system. 


Q13. In a routing virtualization concept, which are the two main techniques for creating vitalized router entities as defined by their physical and operational characteristics? (Choose two.) 

A. HVR 

B. SVR 

C. SDR 

D. DRP 

E. VDC 

Answer: A,B 


Q14. Refer to the exhibit. An SP core is running MPLS with OSPF as the IGP used for Loopback propagation. LDP Synchronization is enabled per the given configuration. What will the traffic flow behavior be after a temporary outage event on PE1 Eth0/0? 

A. Permanently through PE1 -> P2 -> PE4 due to lowest path metric. 

B. Initially through PE1 -> P1 -> PE4, then a few seconds later, it will be over PE1 -> P2 -> PE4. 

C. Permanently through PE1 -> P1 -> PE4 due to lowest path metric. 

D. Initially through PE1 -> P2 -> PE4, then a few seconds later, it will be over PE1 -> P1 -> PE4 

Answer:


Q15. Refer to the exhibit. 

Two ISPs have decided to implement MPLS Inter-AS TE. All routers have full reachability to all subnets. RSVP and MPLS TE have been enabled in all routers interfaces in both ISPs, yet Tunnel 14 is not up Which configuration will fix this issue? 

A. On R1, apply the command: 

interface Tunnel14 

mpls traffic-eng passive-interface nbr-te-id 10.10.10.4 nbr-igp-id ospf 10.10.10.1 

B. On R1, apply the command: 

interface Tunnel14 

mpls traffic-eng passive-interface nbr-te-id 10.10.10.4 nbr-igp-id isis 10.0000.0000.0004.00 

C. On R1. apply the command: 

interface Tunnel 14 

tunnel mpls traffic-eng path-option 1 dynamic 

D. I On R2. apply the command: 

interface Fa0/1 

ip router isis 

router ospf 1 

redistribute isis subnets 

On R3, apply the command: 

interface Fa0/1 

ip ospf 1 area 0 

router isis 

redistribute ospf 1 

E. On R2, apply the command: 

interface Fa0/1 

mpls traffic-eng passive-interface nbr-te-id 10.10.10.3 nbr-igp-id ospf 10.10.10.2 

On R3, apply the command: 

interface Fa0/1 

mpls traffic-eng passive-interface nbr-te-id 10.10.10.2 nbr-igp-id isis 10.0000.0000.0003.00 

F. On R2, apply the command: 

interface Fa0/1 

mpls traffic-eng passive-interface nbr-te-id 10.10.10.3 nbr-igp-id isis 10.0000.0000.0003.00 

On R3, apply the command: 

interface Fa0/1 

mpls traffic-eng passive-interface nbr-te-id 10.10.10.2 nbr-igp-id ospf 10.10.10.2 

Answer: