Isaca documentation is actually attaining very much value in IT marketplace every day. Period has been evolving quickly. And so a lot of modifications are usually listed in just about every discipline. That discipline just isnt exceptional from other fields. You then have a ought to be up-to-date with recent expertise in addition to informations to indicate your worth as part of your applicable discipline. Isaca authenticates knowing, ability, capabilities in addition to functionality. Youll be able to indicate your toughness for perform through attaining documentation.. This unique documentation provides clear variations in this specialized ability than me specialized. Help make your specialized job amazing having review CGEIT.

2021 Oct CGEIT exam cram

Q1. Which of the following essential elements of IT Portfolio Investment Management enables portfolio managers to include or exclude investments, change start and end dates, adjust budgets and reevaluate priorities? 

A. Integrated Capability 

B. Portfolio Planning Analysis 

C. Portfolio What-If Planning 

D. Portfolio Management 

Answer: C 


Q2. You are a management consultant. WebTech Inc., an e-commerce organization, hires you to analyze its SWOT. Which of the following factors will you not consider for the SWOT analysis? 

A. Bandwidth 

B. Pricing 

C. Product 

D. Promotion 

Answer: A 


Q3. Which of the following individuals provides the funding, and want to see the return on their investment and strategic alignment with their strategic objectives? 

A. Compliance officers 

B. Internal auditors 

C. Business partners 

D. Product suppliers 

Answer: C 


Q4. Which of the following phases in SDLC provides the basis for acquiring the resources needed to achieve a solution? 

A. Design 

B. Planning 

C. Development 

D. Initiation 

Answer: B 


Q5. You are the project manager of the NNN project for your company. You and the project team are working together to plan the risk responses for the project. You feel that the team has successfully completed the risk response planning and now you must initiate what risk process it is. Which of 

the following risk processes is repeated after the plan risk responses to determine if the overall project risk has been satisfactorily decreased? 

A. Risk response implementation 

B. Quantitative risk analysis 

C. Risk identification 

D. Qualitative risk analysis 

Answer: B 


CGEIT exam price

Refresh CGEIT exam cost:

Q6. Which of the following categories measures the health of the organization and the working environment of its employees? 

A. Quantity 

B. Safety 

C. Effectiveness 

D. Efficiency 

Answer: B 


Q7. Which document refers to the steps that must be taken if there is a major gap in the projected delivery quality of a service and the actual delivery? 

A. Service Improvement Plan 

B. Service Quality Plan 

C. Business Service Catalogue 

D. Service Level Agreement 

Answer: A 


Q8. You are interviewing members of a project team to test their understanding of the assigned risk responses as risk owners. You and the project manager are working together to evaluate the risk responses to determine their effectiveness in the project. 

What project management technique are you performing with the project manager in this scenario? 

A. Plan and Organize 

B. Acquire and Implement 

C. Deliver and Support 

D. Monitor and Evaluate 

Answer: B 


Q9. Which of the following are the process control objectives for the process controls embedment? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Process ownership 

B. Process goals and objectives 

C. Process repeatability 

D. Process availability 

Answer: ABC 


Q10. Which of the following functions are performed by the Future Orientation measure of the IT BSC management tool? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. It focuses on professional learning and development. 

B. It attracts and retains people with key competencies. 

C. It manages operational service performance. 

D. It measures and rewards individual and team performance. 

Answer: ABD