Our professionals are usually working hard about providing you together with the reliable and also current Isaca certification practice questions. The Isaca CGEIT stimulated tests cover all the CGEIT significant exam questions. Although the Isaca certification true exam is very difficult, you will end up being confident enough to be able to pass the CGEIT exam. Because participating our Isaca Isaca education camp is a fast and efficient way toward success.

2021 Oct CGEIT free exam

Q51. You are the project manager of the NKJ Project for your company. The project's success or failure will have a significant impact on your organization's profitability for the coming year. Management has asked you to identify the risk events and communicate the event's probability and impact as early as possible in the project. Management wants to avoid risk events and needs to analyze the cost-benefits of each risk event in this project. What term is assigned to the low-level of stakeholder tolerance in this project? 

A. Risk utility function 

B. Mitigation-ready project management 

C. Risk-reward mentality 

D. Risk avoidance 

Answer: A 


Q52. Beth is a project team member on the JHG Project. Beth has added extra features to the project and this has introduced new risks to the project work. The project manager of the JHG project elects to remove the features Beth has added. The process of removing the extra features to remove the risks is called what? 

A. Corrective action 

B. Preventive action 

C. Scope creep 

D. Defect repair 

Answer: B 


Q53. Which of the following stages of the Forrester's IT Governance Maturity Model describes that the IT governance processes are applied across the enterprise where all business units/entities conform to the same set of IT governance processes, and IT investment decisions are based on the enterprise view? 

A. Stage 3-Consistent 

B. Stage 4-Best practices 

C. Stage 1-Ad hoc 

D. Stage 2-Fragmented 

Answer: A 


Q54. Which of the following is a family of ISO standards for Total Quality Management (TQM)? 

A. ISO 20000 

B. ISO 9000 

C. ISO 38500 

D. ISO 27001 

Answer: B 


Q55. Which of the following best describes the identification, analysis, and ranking of risks? 

A. Plan Risk management 

B. Design of experiments 

C. Fixed-price contracts 

D. Fast tracking 

Answer: A 


CGEIT practice question

Avant-garde CGEIT training:

Q56. Which of the following areas tracks the project delivery, and monitors the IT services? 

A. Risk management 

B. Performance measurement 

C. Strategic alignment 

D. Value delivery 

Answer: B 


Q57. Which of the following terms related to risk management represents the estimated frequency at 

which a threat is expected to occur? 

A. Single Loss Expectancy (SLE) 

B. Exposure Factor (EF) 

C. Annualized Rate of Occurrence (ARO) 

D. Safeguard 

Answer: C 


Q58. Which of the following are the categories of IT-related spending or investments defined by the META group? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Grow the business 

B. Strategic investment 

C. Transform the business 

D. Run the business 

Answer: ACD 


Q59. Which of the following process groups is the most efficient at providing resources to the development of the procurement process? 

A. Acquisition process 

B. Contract management 

C. Process management 

D. Resource management 

Answer: A 


Q60. Which of the following IT processes contained in the Deliver and Support domain of COBIT manages the operations? 

A. DS10 

B. DS13 

C. DS9 

D. DS8 

Answer: B