we provide Top Quality Riverbed 101-01 exam cost which are the best for clearing 101-01 test, and to get certified by Riverbed Riverbed Certified Solutions Associate. The 101-01 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 101-01 exam. Crack your Riverbed 101-01 Exam with latest dumps, guaranteed!
Q71. Which of the following interfaces can be configured using the configuration wizard?
A. Primary only
B. Primary and inpath0_0
C. Inpath0_0 only
D. Primary and auxiliary
Answer: B
Q72. What is the smallest and largest datastore size one can allocate for a Steelhead Mobile client?
A. 256 MB and 20 GB on disk
B. 1 GB and 100 TB on disk
C. 256 MB and 1 TB in memory
D. 64 KB and 512 KB in memory
E. 10% and 50% of the available disk space
Answer: A
Q73. Which two parameters are required when configuring a fixed-target rule?
A. The target IP address and subnet mask of the target Steelhead appliance
B. The TCP option number for auto-discovery
C. The target Steelhead appliance and destination port number
D. The source IP address and source port number of the client traffic
Answer: C
Q74. The Steelhead Mobile client software builds an optimized connection to what end device?
A. The nearest SMC
B. A Steelhead appliance
C. A Central Management Console (CMC)
D. The VPN concentrator
E. Another Steelhead Mobile client
Answer: B
Q75. Which of the following is NOT a valid in-path rule on the Interceptor appliance?
A. Redirect
B. Pass-through
C. Discard
D. Deny
E. Fair-peering
Answer: E
Q76. How many separate TCP sessions exist for each optimized connection?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. It depends on the WAN visibility mode
Answer: C
Q77. Users at an optimized branch office log off and close down Microsoft Outlook when they leave for the day. When they return in the morning the Steelhead appliance's datastore is already warm for emails they received throughout the night. What is this feature called?
A. Transparent Proxy
B. MAPI Prepopulation
C. MAPI Offline Optimization
D. Connection Pooling
E. MAPI Tunneling
Answer: B
Q78. All of the following are types of peering rules, except:
A. Pass
B. Accept
C. Discard
D. Auto
Answer: C
Q79. Refer to the exhibit.
Which of the following correctly describes the combination of cable types used in a fail-to-wire scenario for the interconnected devices shown in the exhibit? Assume Auto-MDIX is not enabled on any device.
A. Cable 1: Crossover, Cable 2: Crossover
BCable 1: Straight-through, Cable 2: Straight-through
B. Cable 1: Crossover, Cable 2: Straight-through
C. Cable 1: Straight-through, Cable 2: Crossover
Answer: C
Q80. Which of the following are considered to be root causes of poor application performance over wide area networks? (Select 3)
A. Application protocol chattiness
B. Transport protocol inefficiencies
C. Proxy ARP
D. Insufficient bandwidth
E. Daylight Savings Time settings
Answer: ABD