Soon after productive realization CompTIA 220-801 exam, individuals get 220-801 documentation from CompTIA within Four to 8 weeks within the result publicized day. Effective 220-801 certified individuals could accomplish many jobs which might be essential for CompTIA solutions and products. There are lots of factors a part of CompTIA analysis which include use making, handling ommissions, security together with portal architecture and many others. For this reason, completing CompTIA 220-801 analysis will clearly help the individuals to succeed in terrific elevation inside their vocation.
2021 Oct 220-801 actual exam
Q301. - (Topic 3)
Which of the following connection types uses a 15-pin connector for displays?
A. USB
B. VGA
C. Serial
D. DVI-I
Answer: B
Q302. - (Topic 6)
Besides the CPU, which of the following components might have their own heatsink?
A. Audio card
B. RAID controller
C. Graphics card
D. Hard drive
Answer: C
Explanation:
http://www.bit-tech.net/hardware/cooling/2010/05/19/graphics-card-coolers- investigated/
Q303. - (Topic 5)
When unable to get an IP address from a server, which of the following represents an APIPA address that a PC might receive?
A. 10.0.1.111
B. 65.71.1.111
C. 169.254.1.111
D. 192.168.1.111
Answer: C
Explanation:
http://www.dummies.com/how-to/content/automatic-private-ip-addressing-apipa.html
Q304. - (Topic 1)
To configure two drives for MAXIMUM performance, which of the following RAID types hould be used?
A. RAID 0
B. RAID 1
C. RAID 5
D. RAID 10
Answer: A
Q305. - (Topic 4)
Which of the following would be a typical use for a KVM?
A. Archiving network data B. Networking several PCs
C. Providing network printer sharing
D. Sharing peripherals among several PCs
Answer: D
Regenerate 220-801 exam question:
Q306. - (Topic 2)
Which of the following 802.11 standards has a MAXIMUM bandwidth throughput of 54Mbps and uses 2.4GHz frequency?
A. A
B. B
C. G
D. N
Answer: C
163. - (Topic 2)
A customer wants to be able to archive a large 15 to 20 GB project to optical media using a single disk. Which of the following should a technician recommend?
A. Blu-Ray writer
B. DVD-RW drive
C. Dual Layer DVD burner
D. CD-ROM burner
Answer: A
Q307. - (Topic 4)
Which of the following CPU features allows the operating system to see a core as dual processors?
A. Dual memory channel
B. 64-bit support
C. Hyper threading
D. Integrated GPU
Answer: C
Q308. - (Topic 6)
A CAD/CAM user requires faster onscreen refresh rates. Which of the following slots allows for faster graphic performance?
A. AGP
B. AGP x8
C. PCIe
D. PCI
Answer: C
Explanation:
PCIe has faster refresh rates. It's up to 5.8 MP grayscale at full refresh rate.
Q309. - (Topic 3)
Which of the following cable types is rated to transmit a MAXIMUM of 10 Mbps?
A. CAT3
B. CAT5
C. CAT5e
D. CAT6
Answer: A
Q310. - (Topic 2)
A technician has just installed a network card on a Windows 7 computer. Which of the following should the technician do NEXT?
A. Install the manufacturer’s drivers
B. Run Windows Updates
C. Reboot the machine
D. Flash the BIOS
Answer: A