Exam Code: 2v0 620 dump pdf (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: vSphere 6 Foundations Beta Exam
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2v0 620 vsphere 6 foundations exam Exam.
Q31. Which statement is true regarding the licensing of vCenter Server?
A. The license for vCenter Server must be provided at the time of installation.
B. Changing the license assigned to vCenter Server requires a restart of the vCenter Server service.
C. Virtual machines can still be powered on if the vCenter Server license expires.
D. Licensing for a single vCenter Server installation is determined by the number of managed virtual machines.
Answer: C
Q32. vMotion can be performed between which three physical boundaries? (Choose three.)
A. Between two vCenter Server Systems
B. Between two vSphere Distributed Virtual Switches
C. Between two vCenter Server Datacenter objects
D. Between two VMware NSX Layer 4 segments
E. Between two NFS datastores
Answer: A,B,C
Q33. What component must be installed prior to deploying a vCenter Server in vSphere 6.x?
A. vCenter Identity Services
B. Platform Services Controller
C. vCenter Single Sign-On
D. Client Integration Plug-In
Answer: B
Q34. Refer to the Exhibit.
A storage administrator is not seeing full utilization of all bandwidth from an ESXi host. The vSphere administrator observes the adapter details, as shown in the Exhibit.
What is the probable cause of this issue?
A. Another path needs to be used to allow full utilization of the bandwidth.
B. The array is not setup to use the correct multipathing policy.
C. There are no virtual machines on the host.
D. No traffic is being sent across it because a path failed.
Answer: D
Q35. An administrator is tasked with performing a vMotion migration of a virtual machine. The
virtual machine is configured as follows:
. vSphere Flash Read Cache (vFRC) enabled
. Is part of a Distributed Resource Cluster (DRS) Cluster
Which two statements are true? (Choose two.)
A. Each ESXi host in the cluster supports multiple virtual flash resources.
B. Each ESXi host in the cluster supports one virtual flash resource.
C. DRS treats powered-on virtual machines with Flash Read Cache as having a preferred affinity to their current host and moves them only for mandatory reasons.
D. DRS treats powered-on virtual machines with Flash Read Cache as having a required affinity to their current host and does not move them.
Answer: B,C
Q36. A virtual machine is experiencing performance issues. The following performance metrics are observed:
. CPU usage value for the virtual machine is above 90%
. CPU ready value for the virtual machine is above 20%
Which two activities will likely resolve the performance issues? (Choose two.)
A. Set a CPU reservation for the virtual machine.
B. Increase the CPU limit on the virtual machine.
C. Decrease CPU shares equally for all virtual machines on the host.
D. Increase CPU shares equally for all virtual machines on the host.
Answer: A,B
Q37. An administrator is installing vCenter Server for an environment that has 40 ESXi 6.x Hosts and 150 virtual machines.
Which database would meet the minimal requirements needed for this task?
A. vFabric Postgres
B. Microsoft SQL Express 2008
C. Microsoft SQL Server 2014
D. Oracle 11g
Answer: A
Q38. Refer to the Exhibit.
A vSphere 6.x Standard Switch is configured with 4 virtual machine portgroups, as shown in the exhibit.
Which portgroup would be utilized by default when creating a new virtual machine?
A. Access Network
B. DMZ Network
C. VM Network
D. Virtual Machine Network
Answer: A
Q39. During a new vSphere Distributed Switch configuration, where does the Maximum Transmission Unit (MTU) value get modified?
A. Uplink Settings
B. Switch Settings
C. Portgroup Settings
D. NIC Teaming Settings
Answer: B
Q40. An administrator is attempting to power on a virtual machine, but is unable to do so.
Which two reasons are probable causes of the failure? (Choose two.)
A. Storage access to the virtual machine swap file has been lost.
B. One of the virtual machine VMDK files is locked.
C. Virtual machine is running CentOS 7.0 64-bit.
D. Virtual machine has Hyper-Threading enabled.
Answer: A,B