Act now and download your VMware 2V0-620 test today! Do not waste time for the worthless VMware 2V0-620 tutorials. Download Leading VMware vSphere 6 Foundations Beta Exam exam with real questions and answers and begin to learn VMware 2V0-620 with a classic professional.
2021 Sep 2V0-620 test preparation
Q101. A small company wants to use VMware products for its production systems. The system administrator needs to recommend a solution that will deliver High Availability to the company's production applications.
What is minimum vSphere offering that will support this requirement?
A. vSphere Essentials
B. vSphere Essentials Plus
C. vSphere Hypervisor
D. vSphere Standard
Answer: B
Q102. An administrator must determine an appropriate backup solution, given these conditions: . 50 of the virtual machines are in a resource pool named Finance.
50 of the virtual machines are in a resource pool named QA.
Which solution allows an administrator the ability to backup 100 virtual machines?
A. Use Snapshot Manager on the vCenter Server to backup the virtual machines.
B. Use the VMware Consolidated Backup (vcb) tool on the ESXi Host to backup the virtual machines.
C. Use the VMware Data Recovery (VDR) Appliance on the vCenter Server to backup the virtual machines.
D. Use the VMware Data Protection (VDP) Appliance on one of the ESXi Hosts to backup the virtual machines.
Answer: D
Q103. A physical Windows 2008 R2 Server is converted to a virtual machine using VMware vCenter Converter. Upon completion of the conversion and subsequent power on operation, the virtual machine fails to boot and the message below is observed in the Console of the virtual machine:
STOP 0x0000007B INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE
Which two potential issues may be causing this boot failure? (Choose two.)
A. An incorrect SCSI controller was selected during conversion.
B. Incompatible software drivers were migrated into the virtual machine from the source machine.
C. The vmdk file backing the virtual machine was thick provisioned.
D. A snapshot was taken immediately after the conversion completed.
Answer: A,B
Q104. What may be a cause for failure to unmount an NFS datastore?
A. It has active snapshot files.
B. It is being used for High Availability (HA) heartbeat.
C. It is part of a Cluster.
D. It is managed by Distributed Resource Scheduler (DRS).
Answer: A
Q105. Which three are requirements when using vMotion to move a virtual machine across vCenter Server systems? (Choose three.)
A. Both vCenter Servers must be using Enhanced Linked Mode.
B. Both vCenter Servers must be in the same Single Sign-On Domain.
C. Time must be synchronized.
D. Duplicate VM MAC addresses must be configured.
E. Both vCenter Servers must have High Availability enabled on source and destination clusters.
Answer: A,B,C

Renew 2V0-620 vce:
Q106. Which two High Availability (HA) Cluster admission control policies can help avoid resource fragmentation? (Choose two.)
A. Define failover capacity by static number of hosts
B. Define failover capacity by reserving a percentage of the cluster resources
C. Use dedicated failover hosts
D. Use Virtual Machine Monitoring
Answer: A,C
Q107. Which two statements are true about VMFS5 datastores on ESXi 6.x? (Choose two.)
A. Virtual Disk (VMDK) size can be larger than 2TB.
B. Datastore extent size can be larger than 2TB.
C. Only Physical Mode Raw Device Map (Passthrough-RDM) can be larger than 2TB.
D. 2MB block size is required to support larger than 2TB file size.
Answer: A,B
Q108. Which two components can be used when configuring Enhanced Linked Mode? (Choose two.)
A. vCenter Server Appliance
B. vRealize Operations Manager
C. vSphere Management Appliance
D. vCenter Server for Windows
Answer: A,D
Q109. Refer to the Exhibit. -- Exhibit --
An administrator is analyzing a virtual machine as shown in the Exhibit.
What is the current long term risk for this virtual machine?
A. The virtual machine may run out of memory before April 27.
B. The virtual machine may continue to function after April 27.
C. The virtual machine has adequate memory configured for operation for the next 120 days.
D. The virtual machine has adequate memory reservation configured for operation for the next 120 days.
Answer: A
Q110. A vSphere administrator needs to backup a virtual machine that has a Microsoft SQL Server Database installed.
Which solution allows for an application quiesce to occur during backup?
A. VMware vCenter Converter
B. VMware vCenter Site Recovery Manager
C. VMware vSphere Replication
D. VMware vSphere Data Protection Advanced
Answer: D