It is impossible to pass VMware 2v0 620 vsphere 6 foundations exam exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed VMware 2v0 620 exam practice questions. You will get a surprising result by our Rebirth vSphere 6 Foundations Beta Exam practice guides.
Q49. An administrator creates a DRS cluster of eight ESXi 6.x hosts. There are 10 virtual machines balanced across the hosts. An attempt to place the first host into maintenance mode fails.
What are two reasons that the host failed to enter maintenance mode? (Choose two.)
A. The DRS cluster Automation Level is set to Partially Automated mode.
B. One of the virtual machines on the ESXi Host entering maintenance mode is configured with a DRS Host affinity rule Should run on hosts in group.
C. One of the virtual machines on the ESXi Host entering maintenance mode is configured with a DRS Host affinity rule Must run on hosts in group.
D. One of the virtual machines on the ESXi Host entering maintenance mode is configured with an individual Automation Level set to Partially Automated.
Answer: A,D
Q50. Which two parameters are required when adding an iSCSI target to an iSCSI Software Adapter using Dynamic Discovery? (Choose two.)
A. The iSCSI device's IP Address or Fully Qualified Domain Name
B. The Port Number
C. The iSCSI device's iSCSI Qualified Name (IQN)
D. The Default Gateway IP Address
Answer: A,B
Q51. An administrator creates an ESXi cluster using vSphere Auto Deploy. The ESXi hosts are configured to get a management IP address from a DHCP server. The administrator needs
to troubleshoot the management network on one of the hosts. Which DCUI option should the administrator use to renew the DHCP lease?
A. Restart Management Network
B. Restore Network Settings
C. Test Management Network
D. Configure Management Network
Answer: A
Q52. An administrator has just configured the IP address on an ESXi host from the Direct Console User Interface.
How can the configuration be validated as correct without any additional tools?
A. Add the host to vCenter Server and if it works, then all networking settings are ok.
B. Select the Test Management Network option from the DCUI.
C. Connect to the host with the vSphere Client and click the Test Network option.
D. Use PowerCLI to connect to the host and initiate a network test.
Answer: B
Q53. What is the optimal configuration when building a virtual machine for a single-threaded Windows application?
A. Deploy single-threaded applications on uniprocessor virtual machines.
B. Deploy single-threaded applications on symmetric multi-processor virtual machines.
C. Tune single-threaded applications to take advantage of symmetric multi-processor resources.
D. Tune Single-threaded applications at the hypervisor level.
Answer: A
Q54. An administrator is planning a vSphere infrastructure with the following specific networking requirements:
. The ability to shape inbound (RX) traffic
. Support for Private VLANs (PVLANs)
. Support for LLDP (Link Layer Discovery Protocol)
What is the minimum vSphere Edition that will support these requirements?
A. vSphere Essentials Plus
B. vSphere Standard
C. vSphere Enterprise
D. vSphere Enterprise Plus
Answer: D
Explanation:
http://www.vmware.com/products/vsphere/compare http://www.vmware.com/products/vsphere/features/distributed-switch.html
Q55. An administrator is attempting to enable Storage I/O Control on a datastore, but it is failing. What is the likely reason for this failure?
A. The host is connected to a datastore is running on ESX 4.0.
B. The host is connected to a Fibre Channel storage array.
C. The datastore has multiple extents.
D. The datastore is managed by a single vCenter Server.
Answer: A
Q56. When configuring vSphere Replication for a virtual machine, what is the lowest Recovery Point Objective (RPO) that can be selected?
A. 1 min
B. 5 min
C. 10 min
D. 15min
Answer: B
Q57. Which three features can be enabled for a new host cluster? (Choose three.)
A. Storage Distributed Resource Scheduling
B. High Availability
C. Fault Tolerance
D. Distributed Resource Scheduling
E. Virtual SAN
Answer: B,D,E
Q58. Which two High Availability (HA) Cluster admission control policies can help avoid resource fragmentation? (Choose two.)
A. Define failover capacity by static number of hosts
B. Define failover capacity by reserving a percentage of the cluster resources
C. Use dedicated failover hosts
D. Use Virtual Machine Monitoring
Answer: A,C
Q59. When modifying a vApp, which two vSphere entities can be added? (Choose two.)
A. A resource pool
B. A network pool
C. A vApp
D. A folder
Answer: A,C
Q60. An administrator is monitoring a High Availability (HA) and Distributed Resource Scheduler (DRS) enabled cluster and has noticed that virtual machines in the cluster are being migrated without user intervention.
Why is this happening?
A. The DRS Automation level is set to Fully Automated.
B. The Automation level is set to Automatic.
C. The DPM Threshold is set to Aggressive.
D. The Power Management feature is configured.
Answer: A
Q61. A developer needs to create a multi-tier development stack for a home lab.
Which vSphere product will support the architecture required for the least software cost?
A. vSphere Hypervisor
B. vSphere Essentials
C. VMware Player
D. VMware Workstation
Answer: A
Q62. Which Single Sign-On deployment mode should an administrator use for two 6.x vCenter Servers configured with linked mode?
A. Basic Single Sign-On with vCenter Server Heartbeat
B. Multisite Single Sign-On
C. Basic Single Sign-On
D. Single Sign-On with Linked Mode
Answer: B
Q63. During the installation of ESXi 6.0, the following error message is reported: Hardware Virtualization is not a feature of the CPU, or is not enabled in the BIOS.
Which condition would generate this message?
A. LAHF/SAHF is not enabled in the BIOS.
B. NX/XD is not enabled in the BIOS.
C. SSE3 is not enabled in the BIOS.
D. Hyperthreading is not enabled in the BIOS.
Answer: A
Q64. An administrator deploys vRealize Operations into a vSphere 6.x environment. After the deployment, the administrator notices that badges are not appearing.
What is a likely cause of this behavior?
A. Badges do not appear until you register vRealize Operations with vCenter Server.
B. Badges do not appear until you register a vCenter Server in vRealize Operations.
C. The vRealize Operations appliance needs to be redeployed.
D. The vCenter Server appliance needs to be redeployed.
Answer: A