Verified of 2v0 621 dump training materials and testing bible for VMware certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 2v0 621 dump pdf dumps vce Materials. 100% PASS VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization exam Today!
Q81. An administrator decides to change the root password for an ESXi 6.x host to comply with the company's security policies.
What are two ways that this can be accomplished? (Choose two.)
A. Use the Direct Console User Interface to change the password.
B. Use the passwd command in the ESXi Shell.
C. Use the password command in the ESXi Shell.
D. Use the vSphere client to update local users.
Answer: A,B
Q82. An administrator is attempting to add two Intel-based hosts to a vSphere 6.x cluster containing all Intel-based hosts. The cluster has Enhanced vMotion Compatibility (EVC) enabled, but while performing the action, the administrator receives the error shown in the Exhibit:
Which three conditions would explain the error? (Choose three.)
A. EVC is using a newer baseline than the hosts in the Exhibit.
B. The ESXi hosts have an incompatible version of Streaming SIMD Extensions (SSE).
C. The ESXi hosts have the Intel No-Execute feature disabled.
D. EVC is using an older baseline than the hosts in the Exhibit.
E. The ESXi host does not have the Intel VT-d feature enabled.
Answer: A,B,C
Q83. Which three troubleshooting actions should an administrator take to address slow performance when deploying a virtual machine template? (Choose three.)
A. Increase network throughput by adding additional uplinks to the vSwitch.
B. Change the destination datastore or volume for the virtual machine template.
C. Configure a Provisioning Traffic vmkernel port to perform the deployment operation.
D. Reduce the size of the virtual machine template's virtual disk.
E. Deploy the virtual machine template to the cluster and allow Distributed Resource Scheduler to register the virtual machine.
Answer: A,B,C
Q84. An administrator is unable to start the vCenter Server service. The vpxd.log file shows this service failure:
[13308 error 'Default' opID=622892-371bf717] CoreDump: Unable to write minidump [13308 error 'Default' opID=622892-371bf717] error -2147024784 : There is not enough space on the disk.
What is preventing the start of the service?
A. Insufficient space on the vCenter Server
B. Insufficient space on the Database Server
C. Insufficient space on the VMFS volume
D. Insufficient space on the ESXi ramdisk
Answer: A
Q85. An administrator is unable to upgrade a vCenter Server Appliance from version 5.1 Update 2 to version 6.0.
What is a likely reason for this?
A. vCenter Server Appliance 6.0 does not support upgrades from version 5.1 Update 2.
B. vCenter Server Appliance must be joined to an Active Directory domain before upgrading to version 6.0.
C. vCenter Server Appliance 5.1 Update 2 uses an incompatible database for upgrading to version 6.0.
D. vCenter Server Appliance 6.0 must be upgraded using the vSphere Web Client.
Answer: A
Q86. What are two sample roles that are provided with vCenter Server by default? (Choose two.)
A. Virtual machine User
B. Network Administrator
C. Content Library Administrator
D. Storage Administrator
Answer: A,B
Q87. A vSphere Web Client task fails while creating a VMFS datastore on a disk with these characteristics:
The disk was formatted with an Master Boot Record (MBR) partition table
The disk was not erased
The disk is visible in the vSphere Web Client
What action needs to be performed to resolve the issue?
A. Delete the partitions manually with partedUtil.
B. Create a VMFS3 file system first, then upgrade it.
C. Create a VMFS5 file system with the command esxcli storage filesystem add.
D. Delete the data with the vmkfstools command.
Answer: A
Q88. Which two supported tools can be used to upgrade virtual machine hardware? (Choose two.)
A. vSphere Web Client
B. vSphere Update Manager
C. vmware-vmupgrade.exe
D. esxcli vm hardware upgrade
Answer: A,B
Q89. A failed upgrade from vCenter Server version 5.x to version 6.0 produces the following error:
[00800 error 'Default'] Database version id '600' is incompatible with this release of VirtualCenter.
What is the cause of the upgrade failure?
A. There was a database schema upgrade failure during the installation.
B. The VMWAREVCMSDS service was upgraded before the vCenter Server service.
C. The VMware Directory Service database failed during the installation.
D. There was an incompatible ODBC driver version for the database.
Answer: A
Q90. Which three options are available for ESXi Certificate Replacement? (Choose three.)
A. VMware Certificate Authority mode B. Custom Certificate Authority mode
C. Thumbprint mode
D. Hybrid Deployment
E. VMware Certificate Endpoint Authority Mode
Answer: A,B,C