Proper study guides for Abreast of the times VMware VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta certified begins with VMware 2V0-621D preparation products which designed to deliver the Approved 2V0-621D questions by making you pass the 2V0-621D test at your first time. Try the free 2V0-621D demo right now.
2021 Oct 2V0-621D test engine
Q31. Refer to the Exhibit.
Examine the esxtop command output shown in the Exhibit.
Which option would improve application performance for the SlowVM virtual machine?
A. Increase the number of vCPUs provided to SlowVM.
B. Decrease the number of vCPUs provided to SlowVM.
C. Move SlowVM to another ESXi host with more physical CPU resources available.
D. Increase the CPU limit assigned to SlowVM.
Answer: D
Q32. An administrator is concerned about possible vCPU over-commitment for an ESXi 6.x host.
Which two Performance Counters should be reviewed in the vSphere Web Client Performance Charts to confirm if there is contention on the host? (Choose two.)
A. Wait
B. Ready
C. Core Utilization
D. Co-Stop
Answer: B,D
Q33. Refer to the Exhibit.
An administrator wants to increase the capacity of a VMFS5 datastore; but the Increase Size by slider is not available, as shown in the Exhibit.
How should the administrator resolve this problem?
A. Select a valid partition configuration from the drop-down menu.
B. Use fdisk utility to manually resize the partition.
C. Use the mouse to resize the partition indicated in the Partition Layout.
D. Clicking Next will prompt for available usable space.
Answer: A
Q34. Which VMware Single Sign-On component issues Security Assertion Markup Language (SAML) tokens?
A. VMware Security Token Service
B. Administration Server
C. VMware Directory Service
D. Identity Management Service
Answer: A
Q35. Refer to the Exhibit.
Refer to the Exhibit. The list of devices attached to vmhba1 will be the basis for configuring a VMware Virtual SAN using Manual Mode.
Based on the exhibit, which two combinations of devices should be used to create Disk Group(s)? (Choose two.)
A. One Disk Group with one Flash Drive and three HDDs
B. Two Disk Groups with one Flash Drive and two HDDs each
C. One Disk Group with one Flash Drive and four HDDs
D. Two Disk Groups with two Flash Drives and four HDDs each
Answer: A,B
Improve 2V0-621D sample question:
Q36. A task fails while creating a VMFS5 datastore on a disk with these characteristics:
✑ Was previously used by a Linux server
✑ Was not erased
✑ Is visible with the vSphere Web Client
Which action can be performed to resolve the issue?
A. Delete the partitions on the disk manually with partedUtil first.
B. Create a VMFS3 file system first, then upgrade it.
C. Create the VMFS5 file system manually using vmkfstools.
D. Delete the data with the vmkfstools command.
Answer: A
Q37. Which two features are deprecated in Network I/O Control 3 (NIOC3)? (Choose two.)
A. Class Of Service (COS) Tagging
B. Bandwidth Allocation
C. User-defined network resource pools
D. Admission control
Answer: A,C
Q38. When attempting to place a datastore in Maintenance Mode, the task remains at 1%. What are two potential causes for this? (Choose two.)
A. Storage DRS is disabled on one or more virtual machine(s) disk(s).
B. Storage DRS rules prevent migration recommendations for the disk.
C. Storage DRS datastores have insufficient space to accommodate failover.
D. Storage DRS provisioning network has been limited with I/O control policies.
Answer: A,B
Q39. What is the name of the High Availability agent log?
A. fdm.log
B. ha.log
C. vpxa.log
D. aam.log
Answer: A
Q40. Refer to the Exhibit.
An administrator is changing the settings on a vSphere Distributed Switch (vDS). During this process, the ESXi Management IP address is set to an address which can no longer communicate with the vCenter Server.
What is the most likely outcome of this action?
A. The host will disconnect from the vCenter Server and remain disconnected.
B. The host will automatically detect the communication issue and revert the change.
C. The host will stay connected with the change, but show an alert.
D. The host will disconnect and migrate the vDS portgroup to a standard switch.
Answer: B