It is impossible to pass VMware 2V0-621D exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed VMware 2V0-621D practice questions. You will get a surprising result by our Latest VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta practice guides.
2021 Oct 2V0-621D exam topics
Q21. Refer to the Exhibit.
An administrator wishes to provide Load Balanced I/O for the device shown in the Exhibit. To meet this requirement, which setting should be changed?
A. Storage Array Type Policy = VMW_NMP_RR
B. Path Selection Policy = Round Robin (VMware)
C. Storage Array Type Policy = VMW_SATP_RR
D. Path Selection Policy = MRU (VMware)
Answer: B
Q22. What are two sample roles that are provided with vCenter Server by default? (Choose two.)
A. Virtual machine User
B. Network Administrator
C. Content Library Administrator
D. Storage Administrator
Answer: A,B
Q23. Which two tasks does the Pluggable Storage Architecture (PSA) perform? (Choose two.)
A. Handles I/O queueing to the logical devices.
B. Handles physical path discovery, but is not involved in the removal.
C. Handles physical path discovery and removal.
D. Handles I/O queueing to FC storage HBAs.
Answer:: A,C
Q24. When troubleshooting a performance related issue, an administrator sees the following warning message on an ESXi Console:
Significant imbalance between NUMA nodes detected. Performance may be impacted. Which action should the administrator take to correct this problem?
A. Ensure that the RAM modules are evenly balanced between processor sockets in the physical server.
B. Ensure that all memory banks associated with CPU Socket 0 in the physical server are completely filled.
C. Ensure that the physical server has the maximum amount of RAM modules that it can support.
D. Ensure that all RAM modules in the host are Error-correcting code (ECC) modules.
Answer: A
Q25. Which file determines the location of the installation script during a scripted upgrade?
A. boot.cfg
B. ks.cfg
C. script.cfg
D. upgrade.cfg
Answer: A
Up to date 2V0-621D practice exam:
Q26. An administrator creates a Private VLAN with a Primary VLAN ID of 2. The administrator than creates three Private VLANs as follows:
✑ Marketing
✑ PVLAN ID. 4
✑ PVLAN Type. Isolated
✑ Accounting
✑ PVLAN ID. 5
✑ PVLAN Type. Community
✑ Secretary
✑ PVLAN ID. 17
✑ PVLAN Type. Isolated
Users in the Accounting PVLAN are reporting problems communicating with servers in the Marketing PVLAN.
Which two actions could the administrator take to resolve this problem? (Choose two.)
A. Change the PVLAN type for the Accounting network to Promiscuous.
B. Change the PVLAN ID for the Accounting network to 2.
C. Change the PVLAN type for Marketing network to Promiscuous.
D. Change the PVLAN ID for Accounting network to 4.
Answer: A,B
Q27. Which two are valid compliance results that indicate the need to apply a Host Profile? (Choose two.)
A. Non-compliant
B. Inconsistent
C. Unknown
D. Disconnected
Answer: A,C
Q28. An administrator decides to change the root password for an ESXi 6.x host to comply with the company's security policies.
What are two ways that this can be accomplished? (Choose two.)
A. Use the Direct Console User Interface to change the password.
B. Use the passwd command in the ESXi Shell.
C. Use the password command in the ESXi Shell.
D. Use the vSphere client to update local users.
Answer: A,B
Q29. Which two statements are true regarding Storage Multipathing Plug-Ins? (Choose two.)
A. The default Path Selection Policy is VMW_PSP_MRU for iSCSI or FC devices.
B. The default Path Selection Policy is VMW_PSP_FIXED for iSCSI or FC devices.
C. VMW_PSP_MRU is typically selected for ALUA arrays by default.
D. VMW_PSP_FIXED is typically selected for ALUA arrays by default.
Answer: B,C
Q30. What are two use cases for Fibre Channel Zoning in a vSphere environment? (Choose two.)
A. Increases the number of targets presented to an ESXi host.
B. Controls and isolates paths in a fabric.
C. Controls and isolates paths to an NFS share.
D. Can be used to separate different environments.
Answer: B,D