Exam Code: 300-206 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Edge Network Security Solutions
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-206 Exam.
2021 Apr 300-206 exam cost
Q101. Refer to the exhibit.
Server A is a busy server that offers these services:
. World Wide Web
. DNS
Which command captures http traffic from Host A to Server A?
A. capture traffic match udp host 10.1.1.150 host 10.2.2.100
B. capture traffic match 80 host 10.1.1.150 host 10.2.2.100
C. capture traffic match ip 10.2.2.0 255.255.255.192 host 10.1.1.150
D. capture traffic match tcp host 10.1.1.150 host 10.2.2.100
E. capture traffic match tcp host 10.2.2.100 host 10.1.1.150 eq 80
Answer: D
Q102. In a Cisco ASAv failover deployment, which interface is preconfigured as the failover interface?
A. GigabitEthernet0/2
B. GigabitEthernet0/4
C. GigabitEthernet0/6
D. GigabitEthernet0/8
Answer: D
Q103. Refer to the exhibit.
Which option describes the expected result of the capture ACL?
A. The capture is applied, but we cannot see any packets in the capture
B. The capture does not get applied and we get an error about mixed policy.
C. The capture is applied and we can see the packets in the capture
D. The capture is not applied because we must have a host IP as the source
Answer: B
Q104. What is the default behavior of an access list on a Cisco ASA?
A. It will permit or deny traffic based on the access list criteria.
B. It will permit or deny all traffic on a specified interface.
C. It will have no affect until applied to an interface, tunnel-group or other traffic flow.
D. It will allow all traffic.
Answer: C
Q105. What are three of the RBAC views within Cisco IOS Software? (Choose three.)
A. Admin
B. CLI
C. Root
D. Super Admin
E. Guest
F. Super
Answer: B,C,F
Up to the minute 300-206 exam fees:
Q106. Which three options are default settings for NTP parameters on a Cisco ASA? (Choose three.)
A. NTP authentication is enabled.
B. NTP authentication is disabled.
C. NTP logging is enabled.
D. NTP logging is disabled.
E. NTP traffic is not restricted.
F. NTP traffic is restricted.
Answer: B,D,E
Q107. Which statement about the Cisco Security Manager 4.4 NAT Rediscovery feature is true?
A. It provides NAT policies to existing clients that connect from a new switch port.
B. It can update shared policies even when the NAT server is offline.
C. It enables NAT policy discovery as it updates shared polices.
D. It enables NAT policy rediscovery while leaving existing shared polices unchanged.
Answer: D
Q108. A Cisco ASA is configured in multiple context mode and has two user-defined contexts—Context_A and Context_B. From which context are device logging messages sent?
A. Admin
B. Context_A
C. Context_B
D. System
Answer: A
Q109. Which information is NOT replicated to the secondary Cisco ASA adaptive security appliance in an active/standby configuration with stateful failover links ?
A. TCP sessions
B. DHCP lease
C. NAT translations
D. Routing tables
Answer: B
Q110. How much storage is allotted to maintain system,configuration , and image files on the Cisco ASA 1000V during OVF template file deployment?
A. 1GB
B. 5GB
C. 2GB
D. 10GB
Answer: C