Act now and download your EC-Council 312-50 test today! Do not waste time for the worthless EC-Council 312-50 tutorials. Download Up to date EC-Council Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6) exam with real questions and answers and begin to learn EC-Council 312-50 with a classic professional.
2021 Mar 312-50 free exam
Q211. Once an intruder has gained access to a remote system with a valid username and password, the attacker will attempt to increase his privileges by escalating the used account to one that has increased privileges. such as that of an administrator. What would be the best countermeasure to protect against escalation of priveges?
A. Give users tokens
B. Give user the least amount of privileges
C. Give users two passwords
D. Give users a strong policy document
Answer: B
Explanation: With less privileges it is harder to increase the privileges.
Q212. Which of the following Nmap commands would be used to perform a UDP scan of the lower 1024 ports?
A. Nmap -h -U
B. Nmap -hU <host(s.>
C. Nmap -sU -p 1-1024 <host(s.>
D. Nmap -u -v -w2 <host> 1-1024
E. Nmap -sS -O target/1024
Answer: C
Explanation: Nmap -sU -p 1-1024 <hosts.> is the proper syntax. Learning Nmap and its switches are critical for successful completion of the CEH exam.
Q213. You are the Security Administrator of Xtrinity, Inc. You write security policies and conduct assesments to protect the company's network. During one of your periodic checks to see how well policy is being observed by the employees, you discover an employee has attached a modem to his telephone line and workstation. He has used this modem to dial in to his workstation, thereby bypassing your firewall. A security breach has occurred as a direct result of this activity. The employee explains that he used the modem because he had to download software for a department project. How would you resolve this situation?
A. Reconfigure the firewall
B. Conduct a needs analysis
C. Install a network-based IDS
D. Enforce the corporate security policy
Answer: D
Explanation: The security policy is meant to always be followed until changed. If a need rises to perform actions that might violate the security policy you’ll have to find another way to accomplish the task or wait until the policy has been changed.
Q214. Lee is using Wireshark to log traffic on his network. He notices a number of packets being directed to an internal IP from an outside IP where the packets are ICMP and their size is around 65,536 bytes. What is Lee seeing here?
A. Lee is seeing activity indicative of a Smurf attack.
B. Most likely, the ICMP packets are being sent in this manner to attempt IP spoofing.
C. Lee is seeing a Ping of death attack.
D. This is not unusual traffic, ICMP packets can be of any size.
Answer: C
Q215. You are manually conducting Idle Scanning using Hping2. During your scanning you notice that almost every query increments the IPID regardless of the port being queried. One or two of the queries cause the IPID to increment by more than one value. Why do you think this occurs?
A. The zombie you are using is not truly idle.
B. A stateful inspection firewall is resetting your queries.
C. Hping2 cannot be used for idle scanning.
D. These ports are actually open on the target system.
Answer: A
Explanation: If the IPID is incremented by more than the normal increment for this type of system it means that the system is interacting with some other system beside yours and has sent packets to an unknown host between the packets destined for you.
Most up-to-date 312-50 practice question:
Q216. When a malicious hacker identifies a target and wants to eventually compromise this target, what would be among the first steps that he would perform? (Choose the best answer)
A. Cover his tracks by eradicating the log files and audit trails.
B. Gain access to the remote computer in order to conceal the venue of attacks.
C. Perform a reconnaissance of the remote target for identical of venue of attacks.
D. Always begin with a scan in order to quickly identify venue of attacks.
Answer: C
Explanation: A hacker always starts with a preparatory phase (Reconnaissance) where he seeks to gather as much information as possible about the target of evaluation prior to launching an attack. The reconnaissance can be either passive or active (or both).
Q217. What is the IV key size used in WPA2?
A. 32
B. 24
C. 16
D. 48
E. 128
Answer: D
Q218. This type of Port Scanning technique splits TCP header into several packets so that the packet filters are not able to detect what the packets intends to do.
A. UDP Scanning
B. IP Fragment Scanning
C. Inverse TCP flag scanning
D. ACK flag scanning
Answer: B
Q219. An Employee wants to bypass detection by a network-based IDS application and does not want to attack the system containing the IDS application. Which of the following strategies can the employee use to evade detection by the network based IDS application?
A. Create a ping flood
B. Create a SYN flood
C. Create a covert network tunnel
D. Create multiple false positives
Answer: C
Explanation: HTTP Tunneling is a technique by which communications performed using various network protocols are encapsulated using the HTTP protocol, the network protocols in question usually belonging to the TCP/IP family of protocols. The HTTP protocol therefore acts as a wrapper for a covert channel that the network protocol being tunneled uses to communicate. The HTTP stream with its covert channel is termed a HTTP Tunnel. Very few firewalls blocks outgoing HTTP traffic.
Q220. On a backdoored Linux box there is a possibility that legitimate programs are modified or trojaned. How is it possible to list processes and uids associated with them in a more reliable manner?
A. Use "Is"
B. Use "lsof"
C. Use "echo"
D. Use "netstat"
Answer: B
Explanation: lsof is a command used in many Unix-like systems that is used to report a list of all open files and the processes that opened them. It works in and supports several UNIX flavors.