It is impossible to pass EC-Council 312-50 exam without any help in the short term. Come to Testking soon and find the most advanced, correct and guaranteed EC-Council 312-50 practice questions. You will get a surprising result by our Rebirth Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6) practice guides.

2021 Sep 312-50 practice test

Q31. ou are attempting to crack LM Manager hashed from Windows 2000 SAM file. You will be using LM Brute force hacking tool for decryption. 

What encryption algorithm will you be decrypting? 

A. MD4 

B. DES 

C. SHA 

D. SSL 

Answer: B

Explanation: The LM hash is computed as follows.1. The user’s password as an OEM string is converted to uppercase. 2. This password is either null-padded or truncated to 14 bytes. 3. The “fixed-length” password is split into two 7-byte halves. 4. These values are used to create two DES keys, one from each 7-byte half. 5. Each of these keys is used to DES-encrypt the constant ASCII string “KGS!@#$%”, resulting in two 8-byte ciphertext values. 6. These two ciphertext values are concatenated to form a 16-byte value, which is the LM hash. 


Q32. In which of the following should be performed first in any penetration test? 

A. System identification 

B. Intrusion Detection System testing 

C. Passive information gathering 

D. Firewall testing 

Answer: C


Q33. You are writing an antivirus bypassing Trojan using C++ code wrapped into chess.c to create an executable file chess.exe. This Trojan when executed on the victim machine, scans the entire system (c:\) for data with the following text “Credit Card” and “password”. It then zips all the scanned files and sends an email to a predefined hotmail address. 

You want to make this Trojan persistent so that it survives computer reboots. Which registry entry will you add a key to make it persistent? 

A. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROOSFT\Windows\CurrentVersion\RunServices 

B. HKEY_LOCAL_USER\SOFTWARE\MICROOSFT\Windows\CurrentVersion\RunServices 

C. HKEY_LOCAL_SYSTEM\SOFTWARE\MICROOSFT\Windows\CurrentVersion\RunServices 

D. HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\MICROOSFT\Windows\CurrentVersion\RunServices 

Answer: A 

Explanation: HKEY_LOCAL_MACHINE would be the natural place for a registry entry that starts services when the MACHINE is rebooted. 


Topic 7, Sniffers 

248. Exhibit: 

ettercap –NCLzs --quiet 

What does the command in the exhibit do in “Ettercap”? 

A. This command will provide you the entire list of hosts in the LAN 

B. This command will check if someone is poisoning you and will report its IP. 

C. This command will detach from console and log all the collected passwords from the network to a file. 

D. This command broadcasts ping to scan the LAN instead of ARP request of all the subnet IPs. 

Answer: C

Explanation: -N = NON interactive mode (without ncurses) 

-C = collect all users and passwords 

-L = if used with -C (collector) it creates a file with all the password sniffed in the session in the 

form "YYYYMMDD-collected-pass.log" 

-z = start in silent mode (no arp storm on start up) 

-s = IP BASED sniffing 

--quiet = "demonize" ettercap. Useful if you want to log all data in background. 


Q34. What is the correct order of steps in CEH System Hacking Cycle? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A


Q35. MX record priority increases as the number increases.(True/False. 

A. True 

B. False 

Answer: B 

Explanation: The highest priority MX record has the lowest number. 


312-50 free question

Update 312-50 test engine:

Q36. What is the proper response for a FIN scan if the port is closed? 

A. SYN 

B. ACK 

C. FIN 

D. PSH 

E. RST 

Answer: E 

Explanation: Closed ports respond to a FIN scan with a RST. 


Q37. You have just installed a new Linux file server at your office. This server is going to be used by several individuals in the organization, and unauthorized personnel must not be able to modify any data. 

What kind of program can you use to track changes to files on the server? 

A. Network Based IDS (NIDS) 

B. Personal Firewall 

C. System Integrity Verifier (SIV) 

D. Linux IP Chains 

Answer: C

Explanation: System Integrity Verifiers like Tripwire aids system administrators and users in monitoring a designated set of files for any changes. Used with system files on a regular (e.g., daily) basis, Tripwire can notify system administrators of corrupted or tampered files, so damage control measures can be taken in a timely manner. 


Q38. War dialing is one of the oldest methods of gaining unauthorized access to the target systems, it is one of the dangers most commonly forgotten by network engineers and system administrators. A hacker can sneak past all the expensive firewalls and IDS and connect easily into the network. Through wardialing an attacker searches for the devices located in the target network infrastructure that are also accessible through the telephone line. 

‘Dial backup’ in routers is most frequently found in networks where redundancy is required. Dial-on-demand routing(DDR) is commonly used to establish connectivity as a backup. 

As a security testers, how would you discover what telephone numbers to dial-in to the router? 

A. Search the Internet for leakage for target company’s telephone number to dial-in 

B. Run a war-dialing tool with range of phone numbers and look for CONNECT Response 

C. Connect using ISP’s remote-dial in number since the company’s router has a leased line connection established with them 

D. Brute force the company’s PABX system to retrieve the range of telephone numbers to dial-in 

Answer: B 

Explanation: Use a program like Toneloc to scan the company’s range of phone numbers. 


Q39. This attack technique is used when a Web application is vulnerable to an SQL Injection but the results of the Injection are not visible to the attacker. 

A. Unique SQL Injection 

B. Blind SQL Injection 

C. Generic SQL Injection 

D. Double SQL Injection 

Answer: B


Q40. Which of the following is not an effective countermeasure against replay attacks? 

A. Digital signatures 

B. Time Stamps 

C. System identification 

D. Sequence numbers 

Answer: C

Explanation: A replay attack is a form of network attack in which a valid data transmission is maliciously or fraudulently repeated or delayed. Effective countermeasures should be anything that makes it hard to delay or replay the packet (time stamps and sequence numbers) or anything that prove the package is received as it was sent from the original sender (digital signature)