It is impossible to pass Axis AX0-100 exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed Axis AX0-100 practice questions. You will get a surprising result by our Up to date Axis Network Video Exam practice guides.
2021 Sep AX0-100 free practice test
Q21. A varifocal lens
A. Makes it possible to adjust the focal length like a zoom lens, but requires refocusing after adjusting the focal length.
B. Allows the depth of field to be adjusted, making it possible to blur out the background for privacy protection or reducing distraction.
C. Can rapidly change focus between a set of predefined positions, making it easy to move between different points of interest in the scene.
D. Is a lens where the focus can be adjusted, as opposed to a fixed focus lens, making it possible to focus on objects close to the camera.
Answer: A
Q22. In a switched network with Unicast
A. Data packets are sent only to one recipient no other computers will receive the data.
B. Data packets can only be sent in one direction, for example from the camera to the server.
C. Only one camera at a time can send data packets through the network, to avoid congestion.
D. All data packets are transmitted in a unified size, enabling network optimization.
Answer: A
Q23. To get the best accuracy for a people counting application for customers entering a store, the camera should be mounted
A. Facing the entrance.
B. Facing the entrance at eye level.
C. Directly above the entrance.
D. Facing away from the entrance.
Answer: C
Q24. Before upgrading firmware, which of the following should be checked?
A. Verify that the Video Management Software (VMS) supports the latest firmware version
B. Verify that both rack mounted and standalone servers support the latest firmware version
C. Verify that the IEEE 802.3af compliant PoE switch supports the latest firmware version
D. Verify that the SD card is properly ejected before the upgrade is started
Answer: A
Q25. Which API is used to ensure interoperability between products from different vendors?
A. ONVIF
B. VAPIX.
C. AVHS
D. HDTV
Answer: A

Renovate AX0-100 practice test:
Q26. Which is an advantage of the H.264 compression standard?
A. Bandwidth and storage usage is independent of the amount of motion in the video
B. Compared to Motion JPEG. H.264 video reduces the CPU load when viewing the video
C. In most situations, compared to Motion JPEG. H.264 video reduces bandwidth and storage usage
D. The intra-frame coding makes the video less sensitive to network dropouts
Answer: C
Q27. What are the effects of changing the capture mode on an AXIS P1346 from 2048x1536 (3 MP) to 1920x1080 (HDTV)? (Choose two)
A. Minimum illumination decreases
B. Vertical angle of view decreases
C. Maximum frame rate decreases
D. Maximum frame rate increases
E. Motion blur increases
Answer: BD
Q28. Audio detection can be used
A. Only with cameras with built in microphone.
B. In all Axis cameras but an extra intelligent video (IV) module is necessary.
C. Only in quiet areas.
D. For detecting a change in decibel levels.
Answer: D
Q29. Ghost image is when
A. The lens is using too high f-stop value.
B. The shutter time is too long.
C. The gain is too high.
D. The frame rate is too low.
Answer: B
Q30. If an installer wants to configure 20 cameras to show the same synchronized date and time in Live View, how can this be achieved?
A. Adapt the date and time from a client computer when using the camera configuration tool
B. Synchronize the date and time with a remote FTP server by downloading files from the server
C. Synchronize the date and time with a remote NTP server
D. Fetch the date and time from the installed root certificate
Answer: C