This is the very best service associated with Actualtests so that it attracts numerous new along with old customers. Actualtests is run by professors who may have vast experience within IT globe. They are devoted to offering This exam practice materials along with developing excellent resources for the candidates. Many customers have got passed numerous certification exam under the particular guidance of Actualtests. Along with they advise their buddies or colleagues as well as family members get help coming from Actualtests. That is why we all enjoy such a high popularity. Actualtests continues for you to success will be the result customers assistance and referrals. It can be Actualtestss efficient along with official practice materials which makes the particular candidates dont face any kind of difficulty.
2021 Apr C5050-285 practice test
Q11. Which twostatements are correct regarding SQL scripts in the dashDB Service Web Console to manage instances in the IBM Bluemix PaaS?(Select two.)
A. The script can be validated prior to running it.
B. A script can be named and saved for later use.
C. Syntax errors in the script can only be detected when the script is run.
D. Unless specified otherwise via the dashDB configuration, Informix SQL syntax is used.
E. Scripts can only containSQL INSERT, SQL UPDATE, and DDLcommands to create tables and views.
Answer: B,D
Q12. A developer is going into production with aconsumerweb application in IBM Bluemix PaaS. The developer is keen to understand how the application is performing to maximize customer retention.
The scaling history for the application shows repetitive scale out and scale in actions. To reduce resources used by each instance startup, the developer wants the scaling service to wait longer before taking action. What parameter should be changed and how?
A. increase the cooldown period for scaling in
B. decrease the cooldown period for scaling in
C. increase the cooldown period for scaling out
D. decrease the cooldown period for scaling out
Answer: D
Q13. When creating a new project in IBM Bluemix DevOps Services, which action is performed when Link to an existing repository is selected?
A. An existing GitHub repository is linkedto the project by giving IBM DevOps Services access to a specified GitHub account.
B. An existing Git project on the developer’s local machine is linked to the project.
C. An existing GitHub repository is linked to the project using anonymous access.
D. An existing user’s project in IBM DevOps Services is linked to the project.
Answer: A
Q14. If you have an instance of myApp with 1GB of memory and 1GB of disk running on Bluemix PaaS, what is the result of the commandcf scale myApp –k 2G?
A. scalingthe myApp vertically by increasing the memory to 2GB
B. scalingthe myApp vertically by increasing the memory to 3 GB
C. scalingthe myApp vertically by increasing the size of the disk to 2GB
D. scalingthe myApp vertically by increasing the size of the disk to 3 GB
Answer: C
Q15. While using the Web IDE in IBM Bluemix DevOpsServices, there is a need to change the
Bluemix deployment region from US South to the United Kingdom. What must be edited?
A. Launch Configuration
B. IBM Bluemix DevOps Services User Profile
C. IBM Bluemix PaaS manifest file (manifest.yml)
D. application configuration file (package.json or server.xml)
Answer: D
Down to date C5050-285 exam fees:
Q16. Where are objects such as images, audio and video files stored inIBM Object Storage?
A. Group
B. Folder
C. Bucket
D. Container
Answer: D
Reference:http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSQRB8/com.ibm.spectrum.si.doc/tpch_r_storagesy
stem_object.html
Q17. A developer is creating an application to search social media for pictures with specific content, What IBM Bluemix PaaS service should they use?
A. DreamFace
B. AlchemyAPI
C. Personality Insights
D. Monitoring and Analytics
Answer: B
Reference:http://www.alchemyapi.com/api/image-link-extraction
Q18. What are three types of work items available in the IBM Bluemix DevOps Services Track & Plan feature?(Select three.)
A. PMR
B. Task
C. Story
D. Sprint
E. Defect
F. Test Plan
Answer: B,C,E
Explanation:
. Bluemix DevOps Services - Track & Plan supports typical activities conducted during agile projects, such as backlog management, sprint planning, and daily scrums
. Understand work items in Track & Plan like epic, story, task, and defect
On an agile project, features to implement are captured in a product backlog, then the team identifies the work for the next Sprint in the Sprint Backlog.
Q19. Which component is responsible for managing the deployment of an application running in IBM Bluemix PaaS?
A. Router
B. Load Balancer
C. Health Manager
D. Cloud Controller
Answer: D
Q20. Which three features are provided by IBM Bluemix DevOps Services?(Select three.)
A. web code editor B. Delivery Pipeline
C. database management
D. application usage statistics
E. source control management
F. automatic unit test generation
Answer: A,B,E
Reference:https://www-304.ibm.com/partnerworld/wps/servlet/download/DownloadServlet?id=7do7u9UN5SciPCA $cnt&attachmentName=Study_Guide_C5020_285.pdf&token=MTQ1MzQwMDAwNDE0Mg ==&locale=en_ALL_ZZ(page 24)