Exam Code: H11-851 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: HCNA-VC (Huawei Certified Network Associate - Video Conference)
Certification Provider: HUAWEI
Free Today! Guaranteed Training- Pass H11-851 Exam.

2021 Sep H11-851 testing engine

Q111. In H.323, G.729 audio codec protocols 

A. True 

B. False 

Answer: A 


Q112. Large capacity multipoint conference mode, do not ask for high interactivity. 

A. True 

B. False 

Answer: A 


Q113. What is the resolution of 1080P? 

A. 1960*1080 

B. 1024*720 

C. 1920*1080 

D. 704*576 

Answer: C 


Q114. I frame is a complete picture, and P-frames and B-frames is recorded with respect to 

change in I frames. 

A. True 

B. False 

Answer: A 


Q115. Huawei video equipment can achieve stable level of telecom equipment, 7*24 hours of uninterrupted operation. 

A. True 

B. False 

Answer: A 


H11-851 question

Rebirth H11-851 answers:

Q116. What is the resolution of 1080I? 

A. 1080*720 progressive scanning 

B. 1080*720 interlaced scanning 

C. 1920*1080 progressive scanning 

D. 1920*1080 interlaced scanning 

Answer: D 


Q117. ( )frames per second for the human eye has reached basic fluency. 

A. 25 

B. 30 

C. 50 

D. 60 

Answer: B 


Q118. MCU front panel FE port is ( ) 

A. maintenance network port 

B. Business network port 

C. backup network port 

D. master network port 

Answer: A 


Q119. Mix is in fact to mix all the venue sounds. 

A. True 

B. False 

Answer: B 


Q120. Each system must have operating billing system. 

A. True 

B. False 

Answer: B