It is impossible to pass CompTIA JK0-019 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed CompTIA JK0-019 practice questions. You will get a surprising result by our Most recent CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019) practice guides.
2021 Dec JK0-019 free exam questions
Q311. A computer is able to ping other devices on the same network but is unable to ping devices on another network. Which of the following needs to be configured?
A. DNS primary server
B. Host route
C. Proxy ARP
D. Default gateway
Answer: D
Q312. A technician at a company providing online, real-time media streaming to the Internet needs a network technology that will reduce bandwidth while delivering high throughput. Which of the following can the technician implement to fit these requirements?
A. Subnetting
B. Unicast
C. Broadcast
D. Multicast
Answer: D
Q313. Which of the following is an authentication, authorization, and accounting method that provides administrative access to network devices?
A. PKI
B. TACACS+
C. CHAP
D. SSH
Answer: B
Q314. Which of the following mitigation techniques would an administrator apply to a device in order to restrict remote access?
A. Disable TELNET
B. Disable IGMP snooping
C. Enable TELNET but not SSL
D. Disable ICMP/ping on device
Answer: A
Q315. Which of the following is a Class A private IP address?
A. 4.2.2.2
B. 10.1.1.45
C. 169.254.9.15
D. 192.168.0 100
Answer: B
Latest JK0-019 question:
Q316. Which of the following has the HIGHEST data rate speed?
A. T1
B. ADSL
C. SDSL
D. OC-3
Answer: D
Q317. A company needs strong wireless security enabled for minimal cost. Which of the following security measures is the BEST to use?
A. WEP
B. Port filtering
C. WPA
D. Longer SSID broadcast intervals
Answer: C
Q318. A user receives a call from someone reporting to be from the help desk who asks for their password. The user discovers later that the caller did not work for the help desk. Which of the following describes this type of exploit?
A. Phishing scam
B. Social engineering
C. Man-in-the-Middle
D. Shoulder surfing
Answer: B
Q319. Joe, an administrator, has just finished installing a new switch and connected two servers with IPs of 192.168.105.20 and 30. The servers are able to communicate with each other, but are unable to reach the Internet. Joe sees the following information in the switch configuration:
Interface VLAN 105
IP address 192.168.105.5 255.255.255.0
A. The subnet mask is incorrect.
B. A routing loop has occurred.
C. Joe used a crossover cable to connect the switch to the gateway
D. The server is missing default-gateway information
Answer: D
Q320. Which of the following network topologies, when a single machine's cable breaks, would only affect one network device and not the rest of the network?
A. Bus
B. Peer-to-peer
C. Ring
D. Star
Answer: D