100% Correct of JK0-019 test preparation materials and training materials for CompTIA certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated JK0-019 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019) exam Today!
2021 Dec JK0-019 rapidshare
Q201. Which of the following authenticates a web server to the remote client in PKI?
A. FQDN
B. DNS name
C. Public key
D. Private key
Answer: C
Q202. Which of the following tools allows an administrator to determine the MAC address of another computer?
A. ping
B. arp
C. ifconfig
D. ipconfig
Answer: B
Q203. Which of the following devices would MOST likely integrate a DHCP server?
A. Router
B. Hub
C. Switch
D. Bridge
Answer: A
Q204. Joe, an administrator, is using a punch-down tool to connect a cable. To which of the following is Joe MOST likely connecting?
A. A 110 block
B. A demarc
C. A DB-9
D. A smart jack
Answer: A
Q205. An administrator is unable to ping a workstation. Which of the following tools would BEST help to resolve the issue?
A. Cable tester
B. Multimeter
C. Toner probe
D. Protocol analyzer
Answer: A
Improve JK0-019 exam engine:
Q206. Which of the following network appliances can BEST be described as allowing multiple servers to share requests for a website through the same public IP address?
A. VPN concentrator
B. Content filter
C. Load balancer
D. Proxy server
Answer: C
Q207. An administrator wants to be alerted when a network-based attack is underway, but the company policy prohibits blocking or dropping network connections. Which of the following MUST be deployed?
A. IDS
B. IPS
C. Firewall
D. Managed PKI
Answer: A
Q208. Which of the following can Joe, a network technician, change to help limit war driving?
A. Signal strength
B. SSID
C. Frequency
D. Channel
Answer: A
Q209. Which of the following layers of the OSI model would a NIC operate on?
A. Physical
B. Network
C. Session
D. Transport
Answer: A
Q210. Which of the following services would Karen, a technician, use to create or update a client's DNS 'A' and 'PTR' records automatically?
A. Kerberos
B. BIND
C. WINS
D. DHCP
Answer: D