Act now and download your CompTIA LX0-103 test today! Do not waste time for the worthless CompTIA LX0-103 tutorials. Download Up to the minute CompTIA CompTIA Linux+ [Powered by LPI] 1 exam with real questions and answers and begin to learn CompTIA LX0-103 with a classic professional.
Q11. CORRECT TEXT - (Topic 2)
What is the name of the main configuration file for GNU GRUB? (Specify the file name only without any path.)
Answer: menu.lst, grub.conf, grub.cfg
Q12. - (Topic 1)
Which of the following are init systems used within Linux systems? (Choose THREE correct answers.)
A. startd
B. systemd
C. Upstart
D. SysInit
E. SysV init
Answer: B,C,E
Q13. - (Topic 1)
What of the following statements are true regarding /dev/ when using udev? (Choose TWO correct answers.)
A. Entries for all possible devices get created on boot even if those devices are not connected.
B. Additional rules for udev can be created by adding them to /etc/udev/rules.d/.
C. When using udev, it is not possible to create block or character devices in /dev/ using mknod.
D. The /dev/ directory is a filesystem of type tmpfs and is mounted by udev during system startup.
E. The content of /dev/ is stored in /etc/udev/dev and is restored during system startup.
Answer: B,D
Q14. - (Topic 4)
What is the purpose of the Filesystem Hierarchy Standard?
A. It is a security model used to ensure files are organized according to their permissions and accessibility.
B. It provides unified tools to create, maintain and manage multiple filesystems in a common way.
C. It defines a common internal structure of inodes for all compliant filesystems.
D. It is a distribution neutral description of locations of files and directories.
Answer: D
Q15. - (Topic 3)
What is the output of the following command?
echo "Hello World" | tr -d aieou
A. Hello World
B. eoo
C. Hll Wrld
D. eoo Hll Wrld
Answer: C
Q16. - (Topic 2)
Which of the following is correct when talking about mount points?
A. Every existing directory can be used as a mount point.
B. Only empty directories can be used as a mount point.
C. Directories need to have the SetUID flag set to be used as a mount point.
D. Files within a directory are deleted when the directory is used as a mount point.
Answer: A
Q17. - (Topic 1)
What information can the lspci command display about the system hardware? (Choose THREE correct answers.)
A. Device IRQ settings
B. PCI bus speed
C. System battery type
D. Device vendor identification
E. Ethernet MAC address
Answer: A,B,D
Q18. - (Topic 3)
In the vi editor, which of the following commands will copy the current line into the vi buffer?
A. c
B. cc
C. 1c
D. yy
E. 1y
Answer: D
Q19. - (Topic 3)
When given the following command line.
echo "foo bar" | tee bar | cat
Which of the following output is created?
A. cat
B. foo bar
C. tee bar
D. bar
E. foo
Answer: B
Q20. - (Topic 4)
Which of the following commands changes the number of days before the ext3 filesystem on /dev/sda1 has to run through a full filesystem check while booting?
A. tune2fs -d 200 /dev/sda1
B. tune2fs -c 200 /dev/sda1
C. tune2fs -i 200 /dev/sda1
D. tune2fs -n 200 /dev/sda1
E. tune2fs --days 200 /dev/sda1
Answer: C