Testking mb6 890 pdf Questions are updated and all mb6 890 pdf answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our mb6 890 pdf exam prep kits you will be ready for the real mb6 890 dumps exam without a problem. We have Refresh Microsoft mb6 890 pdf dumps study guide. PASSED mb6 890 pdf First attempt! Here What I Did.

Q1. You need to create menus in Microsoft Dynamics AX

In addition to the Menu hem type and Menu hem name, what are three other key property values? Each correct answer presents a complete solution.

A. Enum Type Parameter

B. Linked Permission Type

C. Configuration Key

D. Labels

E. Normal Image

Answer: A,B,C


Q2. You need to present best practices for creating and managing labels to the development team.

What are three accepted best practices for labels? Each correct answer presents a complete solution

A. Ensure that labels have correct translation.

B. Create new labels for each new version of an element

C. Create static labels and generate label files after the project is complete.

D. Use labels when programming for all external strings.

E. Use labels for every element or artifact.

Answer: A,B,C


Q3. You are using the Visual Studio development environment to perform a customization for your client You need to synchronize project elements related to the data dictionary along with the build operation. Where should you set the property "Synchronize database on Build" to achieve this goal?

A. package properties

B. individual data dictionary element properties

C. project properties

D. model properties

Answer: D


Q4. What is the output of the statement?

A. Wrong value of variableB variable Process was cancelled.

B. Process was cancelled.

Wrong value of variableB variable

C. Wrong value of variableB variable

D. Variable2 cannot have value greater than 2. Process was aborted.

Answer: C


Q5. You need to present the advantages of label files to your project team.

Which three attributes of label files should you mention? Each correct answer presents part of the solution.

A. supports multiple language formats

B. creates reusable content that can be updated centrally

C. serves as a centralized database of all labels

D. restricts labels to a finite list of those available

E. hard codes the string answers within code, without reference

Answer: A,B


Q6. You have an array of integers with 10 elements.

You need to wnte X++ code to initialize this array with the values of 1 to 10, with the first element being 1, the second element 2, the last element 10.

Which code segment should you use to achieve this goal? 

A)

B)

C)

D)

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Answer: D


Q7. You have two classes written in X++ with the following code:

Which three methods of the DirParty class are accessible from the Write method? (Each correct answer presents a complete solution.)

A. duplicateCurrentParty()

B. addLocation()

C. update()

D. getContactlnfo()

E. add LocationCI ientO

Answer: A,B,D


Q8. You are planning to give a presentation on Microsoft Dynamics AX to your development team. What should you state as an advantage of creating and using labels?

A. decreases database references

B. provides multi-language and translation support

C. reduces the number of pointers

D. duplicates the value throughout the database

Answer: D


Q9.  You need to write an expression to calculate the compound interest that a bank needs The formula for compound interest after one period is as follows:

I = (P * (1 + R)) - P

Where

I = Compound interest

P = Principal that was invested R = Rate of interest

after one period.

Which X++ expression is equivalent to the formula above using operator precedence in X+-

+-?

A. I = P* 1 + R- P

B. I = P*(1 + R-P)

C. I = P*(1 + R)-P

D. I = (P* 1) + (R-P)

Answer: C


Q10.  You have tables named Table1 and Table2 The tables have a relation to each other. You need to display data from both of the tables in a form. How should you create the data source for the form?

A. Add both of the tables into a perspective, and use the perspective as the data source.

B. Create a new table named Table3 that has a relation to Tablel and to Table2, and use Table3 as the data source.

C. Add both of the tables into a query, and use the query as the data source.

D. Add both of the tables into a map. and use the map as the data source.

Answer: C


Q11. You want to have a form where you can display an image in a fast tab. Which type of sub- pattern should you apply to the fast tab?

A. Horizontal fields and Button group

B. Section tiles

C. Custom filters

D. Image preview

Answer: C


Q12. You have an X++ class, which has the following code:

You need to call checkBOM() method of the BomHierarchyCheck class from a static method class. Which code should you write within the static method to achieve this goal?

A)

B)

C)

D)

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Answer: D


Q13. You want to store the Shipment Type of all orders in a table named ShipmentDetails.

The Shipment Type needs to be a field that stores values for "Freight", "Ground", or "Air". You also need to ensure that the text that is displayed to users on forms is localized for the

shipment types and that the values in the database are independent of the language the user is utilizing.

What should you do?

A. Create an integer field for Shipment Type on the ShipmentDetail table. Write business logic to convert the integer field to text on forms.

B. Create a base enum for Shipment Type with the different shipment types as choices. Use this base enum as a field on the ShipmentDetails table.

C. Create a string field for Shipment Type on the ShipmentDetails table.

D. create an Extended Data Type (EDT) for Shipment Type that extends from string. Use this EDT on the Shipments table.

Answer: A


Q14. You need to delete multiple records from the CustTrans table that are not approved. Code execution efficiency is a factor since the table will contain millions of records. Additionally, the CustTrans table does not have any overridden methods.

Which X++ code segment should you use to achieve this goal?

A. delete from CustTrans where CustTrans.Approved ==NoYes :: No;

B. select firstonly CustTrans where CustTrans.Approved==NoYes::No; CustTrans.delete();

C. while select CustTrans where CustTrans.Approved==NoYes::No

{

CustTrans.delete() ;

}

D. select CustTrans where CustTrans-Approved == NoYes::No; CustTrans.dodelete();

Answer: A


Q15. You need to set up the standard properties pane for your development team.

Which two configurations can be used? Each correct answer presents a complete solution.

A. alphabetically by property

B. null value

C. category

D. alphabetically by value

Answer: A,C


Q16. You are working in a Visual Studio development environment and want to call a class to update some records. Which type of menu item should you use?

A. Output

B. Action

C. Auto

D. Display

Answer: B


Q17. What are three menu item types that are available within Microsoft Dynamics AX? Each correct answer presents a complete solution.

A. Action

B. Normal

C. Output

D. View

E. Display

Answer: A,C,E


Q18. You have the following X++ statement

What is the output of the statement?

A. An error has occurred. VariableB cannot be less than variableA.

B. An error has occurred. Process was aborted. 

C. An error has occurred. VariableB cannot be less than variableA.

D. VariableB cannot be less than variableA. Process was aborted.

Answer: B


Q19. You want to see a list of all of the forms in the system, along with the current pattern type that is applied to them. What should you do?

A. Run the form statistics add-in.

B. Run the code comparison tool.

C. Run the form patterns report.

D. Run the help wiki.

Answer: D


Q20. You are using the Visual Studio development environment to perform a customization for your client You create a custom model named MyCustomModel with extended reference models.

You need to change the dependency information for the current model. Which action should you perform in the Microsoft Dynamics AX menu?

A. Point to the project and then click Add Reference.

B. Point to Model Management and then click Update Model Parameters.

C. Point to Model Management and then click Viewing Package Dependencies.

D. Point to Model Management and then click Build Model.

Answer: A


Q21. You need to create a form with details from the master form style. This form needs to open in view mode with an Edit button so that it is editable.

Which property should you set at the form design level to achieve this behavior?

A. set Form.Design.Mode property to Edit' value

B. set Form.Design.ViewEditMode property to ‘View' value

C. set Form.Design.ViewEditMode property to ‘Edit' value

D. set Form.Design.ViewEditMode property to ‘Auto’Value

Answer: C


Q22. You need to access the external resources that reside on an Internet Information Services (IIS) server instance with an established photo library. You also need access for Microsoft Dynamics AX and other applications.

What should you use to access these resources?

A. Adding Resources r

B. Resource Library

C. Label File

D. URL Location

Answer: D


Q23. You are required to configure a Microsoft Dynamics AX production environment for your customer.

You need to configure the Dynamics AX server as part of the overall installation and configuration.

Which two components can be used to deploy the server? Each correct answer presents a complete solution.

A. Database

B. Azure Infrastructure as a Service (IaaS) Virtual Machines

C. Windows PowerShell Commands

D. Internet Information Services (DA) web application

Answer: A,B


Q24. Which component of Microsoft Dynamics AX enforces user-specific data security on the data store and database?

A. UI Interaction Layer (WCF)

B. Data Access Layer (DAL)

C. OData Endpoint (WCF)

D. Form Engine

Answer: B


Q25. A relationship is defined between two tables named CustTable and CustGroup. Each record in CustTable references a record in CustGroup.

You need to set up delete actions to ensure that records in CustGroup can only be deleted if there are no CustTable records that reference or relate to the record.

Which values for the On Delete property for the relation should you specify?

A. None

B. Cascade + Restricted

C. Restricted

D. Cascade

Answer: D


Q26. A table named VendTable contains a field named MainContactWorker. which is the reference Recid. Many records in VendTable have the same value for MainContactWorker. Users frequently search for data in VendTable based on the MainContactWorker field.

You need to ensure that when users make Queries that include the MainContactWorker field in the where clause, the query results are returned in the least amount of time possible.

What should you create on VendTable?

A. a Surrogate Key that is used as the primary index

B. a unique index on MainContactWorker

C. a non-unique index on MainContactWorker

D. a primary index on MainContactWorker

Answer: C


Q27. You are developing a solution that stores purchase orders in Microsoft Dynamics AX. Each purchase order can contain multiple purchase order lines. A purchase order line can onry be part of one purchase order.

You create two tables, named PurchTable and PurchLine. to model the entities. PurchTable will store purchase orders, and PurchLine will store information about the purchase order lines.

Which relation should you specify between the tables?

A. a foreign key relation on PurchLine to PurchTable

B. a field fixed relation

C. a related field fixed relation

D. a foreign key relation on PurchTable to PurchLine

Answer: A


Q28. You are developing a form that allows users to update an order status. You create a table named Tablel that you will use as a data source for this form.

You want to include a radio-button style selection so that the end user can choose between three different order statuses: "Canceled", "Delivered", "Processing".

What should you add to Table1 so that you can add the radio button selection to the form?

A. three different string fields that represent each order status

B. three different Extended Data Types (EDTs) of type string with each order status

C. a Boolean data type with values that represent each choice

D. a base enumeration with three elements that represent each order status

Answer: A


Q29. Your solution stores customers in a table named Gust Table. CustTable contains a field named AccountNum, which is used to store the unique account number for a customer. Data in the AccountNum field is 4 characters in length.

You need to retrieve only the records in CustTable where the second character of the Account Number is the letter "H".

How should you write the select statement?

A. select * from CustTable where CustTable.AccountNum like "*H"

B. select * from CustTable where CustTable.AccountNum like "*H?"

C. select * from CustTable where CustTable.AccountNum like "H*"

D. select * from CustTable where CustTable.AccountNum like "?H*"

Answer: D