It is more faster and easier to pass the CompTIA N10-006 exam by using Highest Quality CompTIA CompTIA Network+ questuins and answers. Immediate access to the Improve N10-006 Exam and find the same core area N10-006 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.
2021 Dec N10-006 brain dumps
Q61. An organization is moving to a new datacenter. During the move, several technicians raise concerns about a system that could potentially remove oxygen from the server room and result in suffocation. Which of the following systems are they MOST likely discussing?
A. Fire suppression
B. Mantraps at the entry
C. HVAC
D. UPS and battery backups
Answer: A
Q62. Joe, a network technician, is setting up a DHCP server on a LAN segment. Which of the following options should Joe configure in the DHCP scope, in order to allow hosts on that LAN segment using dynamic IP addresses, to be able to access the Internet and internal company servers? (Select THREE).
A. Default gateway
B. Subnet mask
C. Reservations
D. TFTP server
E. Lease expiration time of 1 day
F. DNS servers
G. Bootp
Answer: ABF
Q63. A company wants to create highly available datacenters. Which of the following will allow the company to continue to maintain an Internet presence at all sites in the event that a WAN circuit at one site goes down?
A. Load balancer
B. VRRP
C. OSPF
D. BGP
Answer: D
Q64. Ann, a network technician, was asked to remove a virus. Issues were found several levels deep within the directory structure. To ensure the virus has not infected the .mp4 files in the directory, she views one of the files and believes it contains illegal material. Which of the following forensics actions should Ann perform?
A. Erase the files created by the virus
B. Stop and escalate to the proper authorities
C. Check the remaining directories for more .mp4 files
D. Copy the information to a network drive to preserve the evidence
Answer: B
Q65. It has been determined by network operations that there is a severe bottleneck on the company's mesh topology network. The field technician has chosen to use log management and found that one router is making routing decisions slower than others on the network. This is an example of which of the following?
A. Network device power issues
B. Network device CPU issues
C. Storage area network issues
D. Delayed responses from RADIUS
Answer: B
Leading N10-006 free download:
Q66. When a client calls and describes a problem with a computer not being able to reach the Internet, in which of the following places of the OSI model would a technician begin troubleshooting?
A. Transport layer
B. Physical layer
C. Network layer
D. Session layer
Answer: B
Q67. A system administrator has been tasked to ensure that the software team is not affecting the production software when developing enhancements. The software that is being updated is on a very short SDLC and enhancements must be developed rapidly. These enhancements must be approved before being deployed. Which of the following will mitigate production outages before the enhancements are deployed?
A. Implement an environment to test the enhancements.
B. Implement ACLs that only allow management access to the enhancements.
C. Deploy an IPS on the production network.
D. Move the software team's workstations to the DMZ.
Answer: A
Q68. A technician is setting up a new network and wants to create redundant paths through the network. Which of the following should be implemented to prevent performance degradation?
A. Port mirroring
B. Spanning tree
C. ARP inspection
D. VLAN
Answer: B
Q69. A network technician has detected duplicate IP addresses on the network. After testing the behavior of rogue DHCP servers, the technician believes that the issue is related to an unauthorized home router. Which of the following should the technician do NEXT in the troubleshooting methodology?
A. Document the findings and action taken.
B. Establish a plan to locate the rogue DHCP server.
C. Remove the rogue DHCP server from the network.
D. Identify the root cause of the problem.
Answer: B
Q70. A network administrator has created a virtual machine in the cloud. The technician would like to connect to the server remotely using RDP. Which of the following default ports needs to be opened?
A. 445
B. 3389
C. 5004
D. 5060
Answer: B