Cause all that matters here is passing the CompTIA N10-006 exam. Cause all that you need is a high score of N10-006 CompTIA Network+ exam. The only one thing you need to do is downloading Actualtests N10-006 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.
2021 Jan N10-006 exam question
Q41. A network technician receives the following alert from a network device:
"High utilizations threshold exceeded on gi1/0/24 : current value 9413587.54"
Which of the following is being monitored to trigger the alarm?
A. Speed and duplex mismatch
B. Wireless channel utilization
C. Network device CPU
D. Network device memory
E. Interface link status
Answer: E
Q42. A company has had several virus infections over the past few months. The infections were caused by vulnerabilities in the application versions that are being used. Which of the following should an administrator implement to prevent future outbreaks?
A. Host-based intrusion detection systems
B. Acceptable use policies
C. Incident response team
D. Patch management
Answer: D
Q43. During a check of the security control measures of the company network assets, a network administrator is explaining the difference between the security controls at the company. Which of the following would be identified as physical security controls? (Select THREE).
A. RSA
B. Passwords
C. Man traps
D. Biometrics
E. Cipher locks
F. VLANs
G. 3DES
Answer: CDE
Q44. Which of the following requires the network administrator to schedule a maintenance window?
A. When a company-wide email notification must be sent.
B. A minor release upgrade of a production router.
C. When the network administrator's laptop must be rebooted.
D. A major release upgrade of a core switch in a test lab.
Answer: B
Q45. While troubleshooting a network outage, a technician finds a 100-meter fiber cable with a small service loop and suspects it might be the cause of the outage. Which of the following is MOST likely the issue?
A. Maximum cable length exceeded
B. Dirty connectors
C. RF interference caused by impedance mismatch
D. Bend radius exceeded
Answer: D
Abreast of the times N10-006 actual exam:
Q46. A technician would like to track the improvement of the network infrastructure after upgrades. Which of the following should the technician implement to have an accurate comparison?
A. Regression test
B. Speed test
C. Baseline
D. Statement of work
Answer: C
Q47. A technician is helping a SOHO determine where to install the server. Which of the following should be considered FIRST?
A. Compatibility requirements
B. Environment limitations
C. Cable length
D. Equipment limitations
Answer: B
Q48. A technician needs to limit the amount of broadcast traffic on a network and allow different segments to communicate with each other. Which of the following options would satisfy these requirements?
A. Add a router and enable OSPF.
B. Add a layer 3 switch and create a VLAN.
C. Add a bridge between two switches.
D. Add a firewall and implement proper ACL.
Answer: B
Q49. After connecting a workstation directly to a small business firewall, a network administrator is trying to manage it via HTTPS without losing its stored configuration. The only two pieces of information that the network administrator knows about the firewall are the management interface MAC address, which is 01:4a:d1:fa:b1:0e, and the administrator's password. Which of the following will allow the administrator to log onto the firewall via HTTPS if the management's IP address is unknown and the administrator's workstation IP address is 192.168.0.10/23?
A. Use the reset button on the back of the firewall to restore it to its factory default, and then log onto
B. Run the following command on the administrator's workstation: arp –s 192.168.1.200 01:4a:d1:fa:b1:0e
C. Use an SNMP tool to query the firewall properties and determine the correct management IP address
D. Use a crossover cable to connect to the console port and reconfigure the firewall management IP to 192.168.0.1
Answer: B
Q50. A company has decided to update their usage policy to allow employees to surf the web unrestricted from their work computers. Which of the following actions should the IT security team implement to help protect the network from attack as a result of this new policy?
A. Install host-based anti-malware software
B. Implement MAC filtering on all wireless access points
C. Add an implicit deny to the core router ACL
D. Block port 80 outbound on the company firewall
E. Require users to utilize two-factor authentication
Answer: A