we provide Precise Pegasystems PEGACSA71V1 exam price which are the best for clearing PEGACSA71V1 test, and to get certified by Pegasystems Certified System Architect (CSA) 71V1. The PEGACSA71V1 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real PEGACSA71V1 exam. Crack your Pegasystems PEGACSA71V1 Exam with latest dumps, guaranteed!
Q1. Process Commander provides a set of functions to use in the Function Builder when you create a report. If you cannot find a function that provides the information your report needs, you can create a custom function and use that.
A. True
B. False
Answer: A
Q2. Other than an activity, which rule type can be used to populate a declare page?
(Choose One)
A. Data Transform
B. Report Definition
C. Decision Table
D. Database
E. All of the above can be used to populate a declare page
Answer: B
Q3. Two case types in the same application use the same section. What would be the most appropriate "Applies To:" class for the section?
A. Both ORG-App-Work-Case Type One and ORG-App-Work-Case Type Two
B. ORG-App
C. ORG-App-Data
D. ORG-App-Work
Answer: B
Q4. Which of the following is a step in the rule resolution process? (Choose One)
A. PRPC discards rule instances that are not in an applicable RuleSet
B. PRPC clears the rule cache to free memory
C. PRPC adds rules instances with availabilty set to "Yes" or "Final" to the cache
D. PRPC ranks rule instances according to their availability
Answer: A
Q5. During rule resolution, a circumstanced rule is executed if the value of the circumstance property on the rule matches that property's value on the clipboard at runtime.
A. True
B. False
Answer: A
Q6. Which DCO tool would be used by a business analyst or business architect to gather and sequence project use cases and requirements for a reusable application?
(Choose One)
A. Application Accelerator
B. Application Documentation Wizard
C. Application Express
D. Application Profiler
E. Project Sizing tool
Answer: D
Q7. Select the statement about a subcase creation that is incorrect
A. A subcase cannot be created manually by an end user
B. A subcase can be created using a smart shape
C. A subcase can be created in a stage step
D. A subcase can be created automatically when a parent case is created
Answer: A
Q8. What happens when you click the "D"? (Choose One)
A. Nothing. The D is only an indicator, with no action associated with it
B. PRPC opens the Rate property rule
C. PRPC opens the Rate Declare Expressions rule
D. PRPC opens the Dependency Network for Rate
Answer: D
Q9. Which of the following factors impacts whether an operator can use a particular rule instance when running an application? (Choose Three)
A. The RuleSet version that contains the rule instance
B. Applying the rule instance to a parent class
C. The application version listed on the operator’s access group
D. Changing the availability of the rule instance from Yes to Final
E. Circumstancing the rule instance
F. Saving the rule instance in a prerequisite RuleSet
Answer: A, C, E
Q10. Which two statements are true concerning Declarative Pages? (Choose Two)
A. They may be shared between requestors
B. They are automatically generated when a new work object is created
C. They can conditionally expire, which allows them to be refreshed
D. They are called sequentially, not declaratively
Answer: A,C
Q11. A service level. (Choose Two)
A. Cannot be added to a subcase
B. Can be referenced by a utility shape
C. Can be referenced using an Update a Case smart shape
D. Can be referenced on an assignment shape
E. Can invoke multiple escalation actions
Answer: A, D
Q12. Which of the following classes correspond to a case type_
A. MyCo-HRApp
B. MyCo-HRApp-Work
C. Work-
D. MyCo-HRApp-Work-EnrollBenefits
Answer: D
Q13. A data page is refreshed if the condition in the Do not reload when field is true.
A. True
B. False
Answer: B
Q14. contains information about people, companies and organization interested in a case
A. A Work Party
B. A Workgroup
C. An Operator
D. An acces Group
Answer: A
Q15. A requirement dictates that a purchase request application must allow an end user to review the Terms and Conditions, which they must accept before they submit their request. What is the most appropriate choice to satisfy this requirement?
A. Create a flow action for Terms and Conditions which can be opened in a overlay dialog.
B. Create a flow action for Terms and Conditions and add it as an additional connector in the assignment shape.
C. Create a flow action for Terms and Conditions and add it as an optional action in that step.
D. Create a flow action for Terms and Conditions that can be opened in a modal dialog.
Answer: C