Realistic of ST0-248 practice exam materials and questions for Symantec certification for client, Real Success Guaranteed with Updated ST0-248 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Symantec Storage Foundation 6.1 for UNIX Technical Assessment exam Today!
2021 Oct ST0-248 exam price
Q81. Before creating a new disk group using VEA in a SAN environment, it is recommended that you_____.
A. Double-click the disk group icon
B. Perform a rescan operation to update the VEA view
C. Use the New Disk Group function in VEA by selecting Actions?>SAN?>New Disk Group
D. Perform the refresh SAN Disk Group function under Tools
Answer: B
Q82. Which command is used to mirror all volumes from one disk to another?
A. vxedit
B. vxvol
C. vxdiskpr
D. vxdiskadm
Answer: D
Q83. Which three tasks does the vxassist utility help perform? (Select three.)
A. creating volumes
B. reconfiguring DST rules
C. configuring DMP
D. creating mirrors
E. reconfiguring volumes
Answer: B,C,E
Q84. Which volume layout is most resilient to disk failure?
A. mirror
B. layered
C. stripe
D. concatenated
Answer: B
Q85. Which command can be used to remove a mirror from a volume? (Choose two.)
A. vxedit
B. vxassist
C. vxremove
D. vxevac
E. vxmirror
Answer: A,B

Updated ST0-248 free draindumps:
Q86. The following steps for migrating an application from system S1 to S2 have been completed on S1: unmount the file system stop the volume deport disk group How is the migration completed?
A. (on S2) rescan; import disk group; start volume; mount file system; start application
B. (on S2) rescan; import disk group with -n option; start volume; mount file system; start application
C. (on S2) import disk group with -h option; start volume; mount file system; start application
D. (on S2) import disk group with -startall option; mount file system; start application
Answer: A
Q87. What should be done after a volume with a previously mounted file system is removed from VEA?
A. run the vxdisk -cleanup command to remove the old file system name from the private region and the file system table file
B. run the vxfsclean command to remove the old file system name from the private region and the file system table file
C. edit the Veritas Volume Manager file system table file manually to remove the entry for the old file system
D. edit the OS-specific file system table file manually to remove the entry for the old file system
Answer: D
313. Which two can be used to mirror all volumes from one disk to another? (Select two.)
A. vxassist
B. vxmirror
C. vxvol
D. vxdiskadm
E. vxdisk
Answer: B,D
Q88. What is the minimum Storage Foundation release supported to upgrade directly to Veritas Storage Foundation 6.1 for UNIX?
A. 5.0
B. 5.0MP1
C. 5.0MP3
D. 5.1
Answer: C
Q89. Which command can be used to replace a failed or removed disk?
A. vxdmpadm
B. vxassist
C. vxdisksetup
D. vxdiskadm
Answer: D
Q90. Which command can be used to deactivate an I/O path for a dynamic multipathing enabled device?
A. vxdmpadm deactivate path=path_name
B. vxdmpadm disable path=path_name
C. vxdmpadm detach path=path_name
D. vxdmpadm dissociate path=path_name
Answer: D