We create the examination engine to aid you inside passing the CompTIA CompTIA exam. All the CompTIA exam answers can make you reply the questions with full confidence. We promise to be able to offer you passing guarantee using the detailed answers inside the CompTIA SY0-401 actual examination. Pass4sure?¡¥s CompTIA SY0-401 exam questions and answers remain inside vogue in that many of us keep every one of the studying materials up-to-date, exact and dependable in daily make use of.

2021 Jan SY0-401 practice

Q561. Which of the following does full disk encryption prevent? 

A. Client side attacks 

B. Clear text access 

C. Database theft 

D. Network-based attacks 

Answer:

Explanation: 

Full-disk encryption encrypts the data on the device. This feature ensures that the data on the device cannot be accessed in a useable form should the device be stolen. 


Q562. Pete, a network administrator, is capturing packets on the network and notices that a large amount of the traffic on the LAN is SIP and RTP protocols. Which of the following should he do to segment that traffic from the other traffic? 

A. Connect the WAP to a different switch. 

B. Create a voice VLAN. 

C. Create a DMZ. 

D. Set the switch ports to 802.1q mode. 

Answer:

Explanation: 

It is a common and recommended practice to separate voice and data traffic by using VLANs. Separating voice and data traffic using VLANs provides a solid security boundary, preventing data applications from reaching the voice traffic. It also gives you a simpler method to deploy QoS, prioritizing the voice traffic over the data. 


Q563. Which of the following is an application security coding problem? 

A. Error and exception handling 

B. Patch management 

C. Application hardening 

D. Application fuzzing 

Answer:

Explanation: 

Exception handling is an aspect of secure coding. When errors occur, the system should revert back to a secure state. This must be coded into the system by the programmer, and should capture errors and exceptions so that they could be handled by the application. 


Q564. Matt, a security administrator, wants to configure all the switches and routers in the network in order to securely monitor their status. Which of the following protocols would he need to configure on each device? 

A. SMTP 

B. SNMPv3 

C. IPSec 

D. SNMP 

Answer:

Explanation: Currently, SNMP is predominantly used for monitoring and performance management. SNMPv3 defines a secure version of SNMP and also facilitates remote configuration of the SNMP entities. 


Q565. An administrator needs to secure a wireless network and restrict access based on the hardware address of the device. Which of the following solutions should be implemented? 

A. Use a stateful firewall 

B. Enable MAC filtering 

C. Upgrade to WPA2 encryption 

D. Force the WAP to use channel 1 

Answer:

Explanation: 


Most up-to-date SY0-401 exam engine:

Q566. A security administrator wants to deploy security controls to mitigate the threat of company employees’ personal information being captured online. Which of the following would BEST serve this purpose? 

A. Anti-spyware 

B. Antivirus 

C. Host-based firewall 

D. Web content filter 

Answer:

Explanation: 

Spyware monitors a user’s activity and uses network protocols to reports it to a third party without the user’s knowledge. This is usually accomplished using a tracking cookie. 


Q567. Allowing unauthorized removable devices to connect to computers increases the risk of which of the following? 

A. Data leakage prevention 

B. Data exfiltration 

C. Data classification 

D. Data deduplication 

Answer:

Explanation: Data exfiltration is the unauthorized copying, transfer or retrieval of data from a system. 


Q568. Which of the following allows lower level domains to access resources in a separate Public Key Infrastructure? 

A. Trust Model 

B. Recovery Agent 

C. Public Key 

D. Private Key 

Answer:

Explanation: 

In a bridge trust model allows lower level domains to access resources in a separate PKI through the root CA. A trust Model is collection of rules that informs application on how to decide the legitimacy of a 

Digital Certificate. 

In a bridge trust model, a peer-to-peer relationship exists among the root CAs. The root CAs can 

communicate with one another, allowing cross certification. This arrangement allows a certification 

process to be established between organizations or departments. 

Each intermediate CA trusts only the CAs above and below it, but the CA structure can be 

expanded without creating additional layers of CAs. 


Q569. A company requires that a user’s credentials include providing something they know and something they are in order to gain access to the network. Which of the following types of authentication is being described? 

A. Biometrics 

B. Kerberos 

C. Token 

D. Two-factor 

Answer:

Explanation: Two-factor authentication is when two different authentication factors are provided for authentication purposes. In this case, “something they know and something they are”. 


Q570. A software firm posts patches and updates to a publicly accessible FTP site. The software firm also posts digitally signed checksums of all patches and updates. The firm does this to address: 

A. Integrity of downloaded software. 

B. Availability of the FTP site. 

C. Confidentiality of downloaded software. 

D. Integrity of the server logs. 

Answer:

Explanation: 

Digital Signatures is used to validate the integrity of the message and the sender. In this case the software firm that posted the patches and updates digitally signed the checksums of all patches and updates.