Simulation of SY0-401 exam prep materials and dumps for CompTIA certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated SY0-401 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Security+ Certification exam Today!
2021 Dec SY0-401 actual test
Q181. An administrator would like to review the effectiveness of existing security in the enterprise. Which of the following would be the BEST place to start?
A. Review past security incidents and their resolution
B. Rewrite the existing security policy
C. Implement an intrusion prevention system
D. Install honey pot systems
Answer: C
Explanation:
The main functions of intrusion prevention systems are to identify malicious activity, log information about this activity, attempt to block/stop it, and report it
Q182. The IT department has setup a share point site to be used on the intranet. Security has established the groups and permissions on the site. No one may modify the permissions and all requests for access are centrally managed by the security team. This is an example of which of the following control types?
A. Rule based access control
B. Mandatory access control
C. User assigned privilege
D. Discretionary access control
Answer: D
Explanation:
Discretionary access control (DAC) allows access to be granted or restricted by an object’s owner based on user identity and on the discretion of the object owner.
Q183. A company with a US-based sales force has requested that the VPN system be configured to authenticate the sales team based on their username, password and a client side certificate.
Additionally, the security administrator has restricted the VPN to only allow authentication from the US territory. How many authentication factors are in use by the VPN system?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: C
Explanation:
Three different types of authentication factors have been used in this question:
Something you know – username and password.
Something you have - client side certificate.
Somewhere you are - authentication to the VPN is only allowed from the U.S. territory.
Q184. A security administrator is notified that users attached to a particular switch are having intermittent connectivity issues. Upon further research, the administrator finds evidence of an ARP spoofing attack. Which of the following could be utilized to provide protection from this type of attack?
A. Configure MAC filtering on the switch.
B. Configure loop protection on the switch.
C. Configure flood guards on the switch.
D. Configure 802.1x authentication on the switch.
Answer: C
Explanation:
Q185. A company is concerned that a compromised certificate may result in a man-in-the-middle attack against backend financial servers. In order to minimize the amount of time a compromised certificate would be accepted by other servers, the company decides to add another validation step to SSL/TLS connections. Which of the following technologies provides the FASTEST revocation capability?
A. Online Certificate Status Protocol (OCSP)
B. Public Key Cryptography (PKI)
C. Certificate Revocation Lists (CRL)
D. Intermediate Certificate Authority (CA)
Answer: A
Explanation:
Improved SY0-401 exam:
Q186. Layer 7 devices used to prevent specific types of html tags are called:
A. Firewalls
B. Content filters
C. Routers
D. NIDS
Answer: B
Explanation:
A content filter is a is a type of software designed to restrict or control the content a reader is authorised to access, particularly when used to limit material delivered over the Internet via the Web, e-mail, or other means. Because the user and the OSI layer interact directly with the content filter, it operates at Layer 7 of the OSI model.
Q187. Which of the following is the term for a fix for a known software problem?
A. Skiff
B. Patch
C. Slipstream
D. Upgrade
Answer: B
Explanation:
Patch management is the process of maintaining the latest source code for applications and operating systems by applying the latest vendor updates. This helps protect a systems from newly discovered attacks and vulnerabilities.
Q188. A Chief Information Security Officer (CISO) is tasked with outsourcing the analysis of security logs. These will need to still be reviewed on a regular basis to ensure the security of the company has not been breached. Which of the following cloud service options would support this requirement?
A. SaaS
B. MaaS
C. IaaS
D. PaaS
Answer: B
Explanation:
Monitoring-as-a-service (MaaS) is a cloud delivery model that falls under anything as a service (XaaS). MaaS allows for the deployment of monitoring functionalities for several other services and applications within the cloud.
Q189. Concurrent use of a firewall, content filtering, antivirus software and an IDS system would be considered components of:
A. Redundant systems.
B. Separation of duties.
C. Layered security.
D. Application control.
Answer: C
Explanation:
Layered security is the practice of combining multiple mitigating security controls to protect resources and data.
Q190. Establishing a method to erase or clear cluster tips is an example of securing which of the following?
A. Data in transit
B. Data at rest
C. Data in use
D. Data in motion
Answer: B
Explanation: