Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 101-400 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the LPI 101-400 exam in just one try? I am currently studying for the LPI 101-400 exam. Latest LPI 101-400 Test exam practice questions and answers, Try LPI 101-400 Brain Dumps First.
Q31. - (Topic 3)
Regarding the command:
nice -5 /usr/bin/prog
Which of the following statements is correct?
A. /usr/bin/prog is executed with a nice level of -5.
B. /usr/bin/prog is executed with a nice level of 5.
C. /usr/bin/prog is executed with a priority of -5.
D. /usr/bin/prog is executed with a priority of 5.
Answer: B
Q32. - (Topic 1)
During a system boot cycle, what program is executed after the BIOS completes its tasks?
A. The bootloader
B. The inetd program
C. The init program
D. The kernel
Answer: A
Q33. - (Topic 1)
What is the first program that is usually started, at boot time, by the Linux kernel when using SysV init?
A. /lib/init.so
B. /sbin/init
C. /etc/rc.d/rcinit
D. /proc/sys/kernel/init
E. /boot/init
Answer: B
Q34. - (Topic 3)
Which of the following files, located in the user home directory, is used to store the Bash history?
A. .bash_history
B. .bash_histfile
C. .history
D. .bashrc_history
E. .history_bash
Answer: A
Q35. - (Topic 4)
Which of the following commands set the sticky bit for the directory /tmp? (Choose TWO correct answers.)
A. chmod +s /tmp
B. chmod +t /tmp
C. chmod 1775 /tmp
D. chmod 4775 /tmp
E. chmod 2775 /tmp
Answer: B,C
Q36. - (Topic 3)
What is the maximum niceness value that a regular user can assign to a process with the nice command when executing a new process?
A. 9
B. 19
C. 49
D. 99
Answer: B
Q37. - (Topic 1)
Which SysV init configuration file should be modified to disable the ctrl-alt-delete key combination?
A. /etc/keys
B. /proc/keys
C. /etc/inittab
D. /proc/inittab
E. /etc/reboot
Answer: C
Q38. - (Topic 3)
Which of the following commands prints all files and directories within the /tmp directory or its subdirectories which are also owned by the user root? (Choose TWO correct answers.)
A. find /tmp -uid root -print
B. find -path /tmp -uid root
C. find /tmp -user root -print
D. find /tmp -user root
E. find -path /tmp -user root –print
Answer: C,D
Q39. - (Topic 3)
Which of the following commands moves and resumes in the background the last stopped shell job?
A. run
B. bg
C. fg
D. back
Answer: B
Q40. - (Topic 1)
Which of the following kernel parameters instructs the kernel to suppress most boot messages?
A. silent
B. verbose=0
C. nomesg
D. quiet
Answer: D