Practical of 1Y0-A26 dumps materials and class for Citrix certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 1Y0-A26 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Citrix XenServer 6.0 Administration exam Today!
2021 Aug 1Y0-A26 exam
Q21. An administrator needs to run commands to specify___________ to configure email alerts at the host level. (Choose the correct option to complete the sentence.)
A. alarm_priority on the host
B. alarm_priority on the virtual machine
C. the sender email address and SMTP server
D. the recipient email address and SMTP server
Answer: D
Q22. An administrator needs to export a virtual machine to an NFS share mounted on a XenServer host. Which xe CLI command does the administrator need to execute from a remote machine to perform the virtual machine export?
A. xe vm-export -h <hostname> filename=<pathname_of_file>
B. xe vm-export -h <hostname> -u <root> -pw <password> vm=<vm_name>
C. xe vm-export -h <hostname> -u <root> -pw <password> filename=<pathname_of_file>
D. xe vm-export -h <hostname> -u <root> -pw <password> vm=<vm_name> filename=<pathname_of_file>
Answer: D
Q23. Scenario: An administrator of a XenServer pool needs to ensure that virtual machines will be available in the event of a disaster. A backup XenServer implementation is in place in another location; however, there is NO replication available. In preparation for disaster recovery, which step should the administrator perform?
A. Run the vm-export command.
B. Run the vm-migrate command.
C. Take a snapshot of the virtual machines.
D. Install backup agents on the virtual machines.
Answer: A
Q24. Scenario: An administrator realizes that the XenServer pool master has experienced an unrecoverable issue and crashed over the weekend. High availability is currently disabled.
Which command must the administrator run on the XenServer CLI of a pool member to recover the XenServer pool?
A. xe pool-ha-enable
B. xe pool-recover-slaves
C. xe pool-designate-new-master
D. xe pool-emergency-transition-to-master
Answer: D
Q25. What can the administrator create to configure a high availability plan for a group of mission critical virtual machines in a single pool?
A. SiteĀ
B. vAppĀ
C. Folder
D. Secondary Site
Answer: B

Updated 1Y0-A26 practice question:
Q26. Scenario: A XenServer pool consists of two XenServer hosts that each have four network interface cards (NICs). The first two NICs form a bond that is used for management and virtual machine network traffic. The other two NICs are unused. The administrator notices that the system is using all available network bandwidth and iSCSI disk performance is being affected. Which network type could the administrator create to move the storage traffic to one of the unused NICs?
A. Bonded
B. Management
C. Cross-server private
D. Single-server private
Answer: B
Q27. Scenario: An administrator notices a duplex mismatch on the network interface card (NIC) which is configured as the management interface. The administrator realizes that the switch was set to 100 full, but XenServer auto-configured the NIC to 100 half, autoneg=on. How can the administrator ensure the XenServer host does NOT autoconfigure the NIC in the future?
A. Change the NIC properties in the xsconsole.
B. Use the xe pif-configure-ip command to disable auto-configuration.
C. Use the xe pif-param-set command to set other-config:ethtool-autoneg=off.
D. Assign a new NIC to the management interface within the XenCenter Network tab.
Answer: C
Q28. An administrator needs to perform maintenance on a XenServer host that is the pool master and that has high availability enabled. Which two commands would the administrator have to use to prepare the XenServer host for maintenance? (Choose two.)
A. host-disable
B. host-evacuate
C. host-shutdown-agent
D. host-management-disable
E. host-emergency-ha-disable
Answer: AB
Q29. Scenario: An administrator of a XenServer resource pool is running multiple XenDesktop virtual machines. To reduce the amount of network traffic between the host and network storage, the administrator enabled IntelliCache. Which type of storage repository must the administrator use in this scenario?
A. HBA
B. LVM
C. EXT3
D. iSCSI
Answer: C
Q30. Scenario: In preparation for adding a new iSCSI SAN to the environment, an administrator needs to separate the storage traffic from the XenServer management traffic. The host is connected to the iSCSI SAN on the 192.168.30.0/24 subnet using NIC 3. What must the administrator create to separate the storage network traffic?
A. A bonded network
B. An external network
C. A management interface
D. A single-server private network
Answer: C