It is impossible to pass Citrix 1Y0-A26 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Citrix 1Y0-A26 practice questions. You will get a surprising result by our Renew Citrix XenServer 6.0 Administration practice guides.
2021 Aug 1Y0-A26 actual exam
Q41. Scenario: An administrator needs to ensure that critical virtual machines are restarted automatically in the event of a host failure. It is critical that virtual machines are restarted in the correct order. What must the administrator do to configure this?
A. Set required virtual machines to protected.
B. Enable a vApp for the required virtual machines.
C. Apply workload balancing to the required virtual machines.
D. Configure virtual machine properties to "Auto start" on server startup.
Answer: B
Q42. Scenario: An administrator has added a new provisioning server to an existing farm. The store is on a separate file server. What does the administrator need to configure to have existing virtual machines use the Stream Service from the new provisioning server?
A. vDisk store
B. TFTP Service
C. DHCP options
D. Bootstrap options
Answer: D
Q43. Scenario: A new email virus threat has been publicly announced, but virus definitions are NOT yet available for protection. An administrator manages the virtual machine hosting the mail server of the company. There are NO redundant mail servers available and mail flow CANNOT be interrupted. What can the administrator do as a preventive tactic?
A. Preserve the virtual machine by exporting it to an external drive.
B. Enable high availablity to ensure the virtual machine remains online.
C. Make a copy of the virtual machine in case the original gets infected.
D. Perform an online backup by taking a snapshot of the virtual machine.
Answer: D
Q44. An administrator has two datacenters, each of which has its own storage that can only be accessed by hosts that are in the same datacenter. What could the administrator create to ensure that each host can only access its assigned storage?
A. Site
B. Store
C. Target device
D. Device collection
Answer: A
Q45. An administrator needs to reconfigure the stream server boot list following a server failure. How could the administrator ensure the replacement server is included in the stream server boot list?
A. Restart the Stream Service.
B. Enable Automatic vDisk updates.
C. Update the target device "Boot From" setting.
D. Add the IP address of the new server to the ARDBP32.bin file.
Answer: D

Renew 1Y0-A26 exam cram:
Q46. Scenario: XenServer Pool1 must be configured to provide fault tolerance in case a host fails. Pool1 consists of 10 XenServer hosts. Which command should the administrator execute to enable fault tolerance?
A. xe pool-param-add
B. xe pool-join name=Pool1
C. xe pool-ha-enable name=Pool1
D. xe pool-ha-enable heartbeat-sr-uuids=<sr_uuid>
Answer: D
Q47. An administrator cloned a template into a virtual machine and then converted it back into a template. Which action must be performed on the disks to restore expected levels of disk performance?
A. Run SysPrep
B. Complete a full copy
C. Execute a fast clone
D. Suspend before cloning
Answer: B
Q48. Scenario: An administrator needs to increase the maximum memory range from 1 GB to 2 GB on a virtual machine configured with dynamic memory control. The virtual machine runs Windows Server 2008, has XenServer tools installed, and it is currently in a running state. What should the administrator consider prior to adjusting the memory configuration of the virtual machine?
A. The XenServer host needs to have enough available memory.
B. XenServer workload balancing needs to be enabled on the host.
C. The virtual machine needs to be moved to another resource pool.
D. The virtual machine needs to be restarted in order for the changes to take effect.
Answer: D
Q49. Scenario: An administrator needs to isolate network communication between two virtual machines on different XenServer hosts in the same pool. The existing network features 1 GB switches, which do NOT support VLANS. Which network type must the administrator select to meet the requirements of the scenario?
A. Bonded
B. External
C. Cross-server private
D. Single-server private
Answer: C
Q50. An administrator needs to modify an application contained within a vDisk that is currently being used by multiple target devices. Which option must the administrator select on the vDisk in order to modify the application?
A. Cache on Server
B. Private Image mode
C. Standard Image mode
D. Cache on Device Hard Disk
Answer: B