1z0-808 assessment one is the most such as a career driven a single; people who seem to total that Oracle are most likely to get appointed in just a couple weeks by individuals having complex products and services in connection with BladeCenter know-how. The many competencies calculated around 1z0-808 assessment begin as cellular phone in addition to concepts for BladeCenter in addition to get till that it is troubleshooting in addition to servicing.
2021 Mar 1z0-808 exams
Q31. Given the code fragment:
Which code fragment prints red: blue: small: medium?
A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D
Answer: D
Q32. int [] array = {1,2,3,4,5};
for (int i: array) {
if ( i < 2) {
keyword1 ;
}
System.out.println(i);
if ( i == 3) {
keyword2 ;
}}
What should keyword1 and keyword2 be respectively, in oreder to produce output 2345?
A. continue, break
B. break, break
C. break, continue
D. continue, continue
Answer: D
Q33. Which two are benefits of polymorphism?
A. Faster code at runtime
B. More efficient code at runtime
C. More dynamic code at runtime
D. More flexible and reusable code
E. Code that is protected from extension by other classes
Answer: C,D
Q34. Which statement best describes encapsulation?
A. Encapsulation ensures that classes can be designed so that only certain fields and methods of an object are accessible from other objects.
B. Encapsulation ensures that classes can be designed so that their methods are inheritable.
C. Encapsulation ensures that classes can be designed with some fields and methods declared as abstract.
D. Encapsulation ensures that classes can be designed so that if a method has an argument MyType x, any subclass of MyType can be passed to that method.
Answer: A
Q35. Given:
public class Test {
public static void main(String[] args) {
int arr[] = new int[4];
arr[0] = 1;
arr[1] = 2;
arr[2] = 4;
arr[3] = 5;
int sum = 0;
try {
for (int pos = 0; pos <= 4; pos++) {
sum = sum + arr[pos];
}
} catch (Exception e) {
System.out.println("Invalid index");
}
System.out.println(sum);
}
}
What is the result?
A. 12
B. Invalid Index
C. Invalid Index
D. Compilation fails
Answer: B
Explanation: The loop ( for (int pos = 0; pos <= 4; pos++) { ), it should be pos <= 3, causes an exception, which is caught. Then the correct sum is printed.
Far out 1z0-808 vce:
Q36. Given:
public class X {
static int i;
int j;
public static void main(String[] args) {
X x1 = new X();
X x2 = new X();
x1.i = 3;
x1.j = 4;
x2.i = 5;
x2.j = 6;
System.out.println(
x1.i + " "+
x1.j + " "+
x2.i + " "+
x2.j);
}
}
What is the result?
A. 3 4 5 6
B. 3 4 3 6
C. 5 4 5 6
D. 3 6 4 6
Answer: C
Q37. Given:
public class Test {
public static void main(String[] args) {
int ax = 10, az = 30;
int aw = 1, ay = 1;
try {
aw = ax % 2;
ay = az / aw;
} catch (ArithmeticException e1) {
System.out.println("Invalid Divisor");
} catch (Exception e2) {
aw = 1;
System.out.println("Divisor Changed");
}
ay = az /aw; // Line 14
System.out.println("Succesful Division " + ay);
}
}
What is the result?
A. Invalid Divisor
Divisor Changed
Successful Division 30
B. Invalid Divisor
Successful Division 30
C. Invalid Divisor
Exception in thread "main" java.lang.ArithmeticException: / by zero
at test.Teagle.main(Teagle.java:14)
D. Invalid Divisor
Exception in thread "main" java.lang.ArithmeticException: / by zero
at test.Teagle.main(Teagle.java:14)
Successful Division 1
Answer: C
Q38. Given:
public class TestLoop {
public static void main(String[] args) {
int array[] = {0, 1, 2, 3, 4};
int key = 3;
for (int pos = 0; pos < array.length; ++pos) {
if (array[pos] == key) {
break;
}
}
System.out.print("Found " + key + "at " + pos);
}
}
What is the result?
A. Found 3 at 2
B. Found 3 at 3
C. Compilation fails
D. An exception is thrown at runtime
Answer: C
Explanation: The following line does not compile: System.out.print("Found " + key + "at " + pos);
The variable pos is undefined at this line, as its scope is only valid in the for loop. Any variables created inside of a loop are LOCAL TO THE LOOP.
Q39. public class StringReplace {
public static void main(String[] args) {
String message = "Hi everyone!";
System.out.println("message = " + message.replace("e", "X")); }
}
What is the result?
A. message = Hi everyone!
B. message = Hi XvXryonX!
C. A compile time error is produced.
D. A runtime error is produced.
E. message =
F. message = Hi Xveryone!
Answer: B
Q40. Given:
What is the result?
A. 6 7 8
B. 7 8 9
C. 0 1 2
D. 6 8 10
E. Compilation fails
Answer: A