Cause all that matters here is passing the Cisco 200-310 exam. Cause all that you need is a high score of 200-310 Designing for Cisco Internetwork Solutions exam. The only one thing you need to do is downloading Pass4sure 200-310 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.
2021 Mar 200-310 simulations
Q101. When designing for a remote worker, which two are typical requirements? (Choose two.)
A. best-effort interactive and low-volume traffic patterns
B. connections to the enterprise edge using Layer 2 WAN technologies
C. always-on connection with SLA from ISP
D. voice and IPsec VPN support
E. high-end security devices with stateful firewall filtering
F. dual or multihoming to ISPs
Answer: C,D
Q102. Your supervisor wants you to recommend a management protocol that will allow you to track overall bandwidth utilization, utilization by traffic type, and utilization by source and destination. Which is ideally suited for this function?
A. MRTG
B. NetFlow
C. RRD
D. SNMP
Answer: B
Q103. Which three types of WAN topologies can be deployed in the Service Provider Module? (Choose three.)
A. ring
B. star
C. full mesh
D. core/edge
E. collapsed core
F. partial mesh
Answer: B,C,F
Q104. High availability is a key design consideration in the enterprise campus network. In a fully redundant topology, which is likely to provide faster IGP convergence during a failure?
A. redundant supervisors
B. redundant supervisors with Cisco Nonstop Forwarding (NSF) and Stateful Switchover (SSO)
C. single supervisors with tuned IGP timers
D. single supervisors
Answer: C
Q105. Which WLC interface is dedicated for WLAN client data?
A. virtual interface B. dynamic interface
C. management interface
D. AP manager interface
E. service port interface
Answer: B
Explanation:
WLC Interface Types
A WLC has five interface types:
Management interface (static, configured at setup, mandatory) is used for in-band management, connectivity to AAA, and Layer 2 discovery and association.
Service-port interface (static, configured at setup, optional) is used for out-of-band management. It is an optional interface that is statically configured.
AP manager interface (static, configured at setup, mandatory except for 5508 WLC) is used for Layer 3 discovery and association. It has the source IP address of the AP that is statically configured.
Dynamic interface (dynamic) is analogous to VLANs and is designated for WLAN client data.
Virtual interface (static, configured at setup, mandatory) is used for leaver 3 security authentication, DHCP relay support, and mobility management.
Renovate 200-310 test question:
Q106. DRAG DROP
Answer:
Q107. Which three sources does a network designer use to collect information for characterizing an existing network? (Choose three.)
A. staff input
B. visual inventory
C. network audit
D. traffic analysis
E. server statistics
Answer: A,C,D
Q108. Which two routing protocols usually converge most quickly? (Choose two.)
A. RIPv1
B. RIPv2
C. BGP
D. OSPF
E. EIGRP
Answer: D,E
Q109. What three customer supported details identifies network requirements based on the PPDIOO design model? (Choose three.)
A. goals
B. budget
C. user needs
D. locations
E. policies
F. tasks
Answer: A,B,C
Q110. With respect to IPv6 addressing, from a design perspective, which of these statements is it important to keep in mind?
A. IPv6 addressing provides convenience of anycast addressing without any configuration requirements.
B. IPv6 does not use multicast addressing.
C. An IPv6 router will not forward packets from one link to other links if the packet has either a link-local source or a link-local destination address.
D. Dynamic address assignment requires DHCPv6.
Answer: C