It is more faster and easier to pass the Cisco ccda 200 310 official cert guide pdf exam by using Vivid Cisco Designing for Cisco Internetwork Solutions questuins and answers. Immediate access to the Replace 200 310 desgn Exam and find the same core area 200 310 desgn pdf questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.
Q91. The enterprise campus core layer has requirements that are unique from the distribution and access layers. Which of the following is true about the core layer?
A. The core layer provides convergence using Layer 2 and Layer 3 services and features.
B. The core layer provides high availability to support the distribution layer connections to the enterprise edge.
C. The campus core layer is optional.
D. The core layer requires high performance to manage the traffic policing across the backbone.
Answer: B
Q92. A network engineer is using the Cisco enterprise architecture model. In what module do network management servers reside?
A. Enterprise Campus
B. Enterprise Edge
C. Remote Modules
D. SP Edge WAN/internet
Answer: A
Q93. Which two design criteria require VLANs in a proposed solution? (Choose two.)
A. video streaming on the LAN
B. security between departments
C. the segmenting of collision domains
D. the segmenting of broadcast domains
E. the use of multivendor equipment
F. a limited corporate budget
Answer: B,D
Q94. Which three pieces of information should be documented for each step in a design implementation plan? (Choose three.)
A. step description
B. design document references
C. easy guidelines in case of failure
D. estimated implementation time
E. simple implementation guidelines
F. estimated rollback time in case of failure
Answer: A,B,D
Q95. Which two routing protocols operate over NBMA point-to-multipoint networks without the use of point-to-point sub interfaces? (Choose two.)
A. RIPv1
B. RIPv2
C. IS-IS
D. EIGRP
E. OSPF
Answer: D,E
Q96. Which RFC defines the IPv6 standard?
A. RFC 1918
B. RFC 2338
C. RFC 2460
D. RFC 2740
Answer: C
Q97. During which phase of the PPDIOO model would you conduct interviews with supporting staff to develop and propose a viable solution?
A. Prepare
B. Plan
C. Design
D. Implement
E. Operate
F. Optimize
Answer: A
Explanation:
Prepare Phase The Prepare phase establishes organization and business requirements, develops a network strategy, and proposes a high-level conceptual architecture to support the strategy. Technologies that support the architecture are identified. This phase creates a business case to establish a financial justification for a network strategy.
Q98. When evaluating network designs, what indicator demonstrates that the modular approach was followed?
A. ability to scale
B. follows best practices
C. redundant connectivity
D. easy to deploy
Answer: A
Q99. Which two statements best describe an OSPF deployment? (Choose two.)
A. ABR provides automatic classful network boundary summarization.
B. ABR requires manual configuration for classful network summarization.
C. External routes are propagated into the autonomous system from stub areas via ASBR.
D. External routes are propagated into the autonomous system from regular areas or NSSA via ASBR.
E. External routes are propagated into the autonomous system from regular areas or NSSA via ABR.
Answer: B,D
Q100. Where in the network hierarchy should network access control be performed?
A. backbone
B. core
C. access
D. distribution
Answer: C