Q131. You have a small organization with multiple Cisco WCS servers. Management has become cumbersome and you are planning to deploy Cisco WCS Navigator.
When the Cisco WCS Navigator has been deployed, how are the existing Cisco WCS servers added to the Cisco WCS Navigator, which software versions are supported, and which protocol(s) do they use to communicate with Navigator?
A. Cisco WCS Navigator searches the enterprise intranet to locate the existing Cisco WCS servers and adds them automatically using SOAP as long as there is only a difference of one version or less between Cisco WCS and WCS Navigator.
B. Each existing Cisco WCS server must be added manually and use SOAP/HTTP to communicate with the Cisco WCS Navigator platform as long as the software versions of Cisco WCS and Cisco WCS Navigator are the same.
C. Cisco WCS must be on the same software version as Cisco WCS Navigator and each Cisco WCS server is added automatically using XML over HTTP.
D. When Cisco WCS Navigator is added, all the Cisco WCS servers must be added manually, each system must use the same software release as Navigator, and the Cisco WCS communicates with Cisco WCS Navigator by using SOAP/XML over HTTPS.
Answer: D
Q132. Which RRM feature allows an access point to avoid non-IEEE 802.11 interference?
A. DCA
B. TPC
C. RF groups
D. coverage hole detection
Answer: A
Q133. Which option best describes the limitation of a client that is attempting to manage a WLC while using the client wireless adapter connection to the wireless infrastructure?
A. Controllers must be managed using only secure protocols (that is, SSH and HTTPS), not nonsecure protocols (that is, HTTP and Telnet).
B. Read-write access is not available; only read-only access is supported.
C. Uploads and downloads from the controller are not allowed.
D. Wireless clients can manage other controllers, but not the same controller and the AP to which the client is associated.
Answer: C
Q134. A network engineer is connected via wireless to a Cisco AireOS WLC and wants to download the configuration but is unable to do so. Which change will correct the issue?
A. enable management via wireless
B. connect via wired network
C. enable Telnet
D. enable WebAuth SecureWeb
E. connect on 5-GHz SSID
Answer: B
Q135. When adding a controller to manage through Cisco WCS, which address type is used and which SNMP function does the Cisco WCS perform?
A. The controller is managed through its MAC address and the Cisco WCS acts as a SNMP TRAP authenticator.
B. The IP address of the controller is used and the Cisco WCS acts as a SNMP TRAP receiver.
C. The controller is managed through its MAC address and the Cisco WCS acts as a SNMP agent.
D. The controller connects through its MAC address to the Cisco WCS and the Cisco WCS uses the SNMP to manage the controller for all configured SNMP parameters.
Answer: B
Q136. Refer to the exhibit.
Which GUI item do you click to configure authentication and authorization in Cisco WCS?
A. Security
B. Monitor
C. Configure
D. Services
E. Administration
F. Tools
Answer: E
Q137. In what WCS menu would an engineer locate the WCS software version?
A. Administration > Settings
B. Help > About Cisco WCS
C. Help > Online Help
D. Administration > License Center
Answer: B
Q138. What are three characteristics of WCS? (Choose three.)
A. based on a single server licensing system
B. used for wireless planning
C. used for real-time tracking of multiple clients
D. used for wireless management
E. used for RF fingerprinting
F. based on a per server licensing system
Answer: A,B,D
Q139. An engineer is troubleshooting why wireless clients have not been able to connect to the network. Where would an engineer verify the total number of excluded clients in the last day?
A. Security > Miscellaneous
B. Security > Rogues
C. Alarms
D. Events
E. Clients > Troubleshoot
F. Access Points
Answer: A
Q140. During a wireless site survey, the signal strength drops significantly when outside of the room containing the access point. The building is made of wood and drywall. This is an example of which wireless anomaly?
A. absorption
B. refraction
C. fading
D. multipath
E. reflection
Answer: A