Q171. Which two factors must be considered when evaluating an RF interferer for severity? (Choose two.)
A. distance from the AP
B. dBm
C. the type of security crack being used
D. duty cycle
E. number of interfering IP stations in the cell
F. duplicate SSID
Answer: B,D
Q172. How many dBm is 40 mW?
A. 10 dBm
B. 16 dBm
C. 20 dBm
D. 22 dBm
E. 40 dBm
Answer: B
Q173. RAG DROP
Answer:
Q174. Which device divides a signal between two antennas?
A. splitter
B. lightening arrestor
C. attenuator
D. amplifier
Answer: A
Q175. A network engineer is troubleshooting a LAP that is unable to join the controller and receives the message below:
LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG. No more AP manager IP addresses remain What does the log indicate?
A. Two or more LAPs have the same IP address.
B. An AP manager has the same IP address as another AP manager.
C. A LAP has the same IP address as the AP manager.
D. Two or more controllers have the same IP address.
Answer: C
Q176. You are sitting in an airport preparing to use a free WLAN. When you look at the connections in your Windows 7 wireless client, you see a network name and three boxes with a yellow shield.
What does this mean?
A. You cannot connect to this WLAN.
B. An open ad hoc network is nearby.
C. The WLAN in the airport is open.
D. A secure ad hoc network is nearby.
E. A secure WLAN is in the airport.
F. You must provide a username and password to access the WLAN in the airport.
Answer: B
Q177. A customer has completed the installation of an 802.11ac greenfield deployment at their corporate headquarters. They would like to leverage 802.11ac enhanced speeds on the trusted employee WLAN. In order to configure the employee WLAN, what Layer 2 security policies are valid?
A. WPA2 (TKIP)
B. WPA(AES)
C. OPEN
D. WEP
Answer: C
Q178. A wireless bridge is being installed near an airport. An organization informs the city council about complying with max power levels that could be used and settings on any 5GHz channels used that might interfere with the airport radar. What organization is this?
A. Institute of Electrical and Electronics Engineers
B. Internet Engineering Task Force
C. Federal Communications Commission
D. Wireless Fidelity Alliance
Answer: C
Q179. Which two pieces of information are needed for the wireless client to connect to the wireless network? (Choose two.)
A. SSID
B. security settings
C. channel number
D. AP name
Answer: A,B
Q180. Which two services require an RToWLAN design? (Choose two.)
A. WVoIP
B. video conferencing
C. multicast video
D. Telnet
E. SSH
Answer: A,B