Act now and download your Cisco 200 355 pdf test today! Do not waste time for the worthless Cisco ccna wireless 200 355 dumps tutorials. Download Replace Cisco Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200 355 dumps with a classic professional.
Q16. You are testing a new autonomous Cisco Aironet 1260 AP that has booted for the first time on the existing corporate network, which includes voice, data, and location services.
How do you reach the GUI of the AP?
A. HTTP to 10.0.0.1.
B. HTTP to 192.168.1.1.
C. HTTP to the DHCP address.
D. HTTPS to 10.0.0.1.
E. HTTPS to the 192.168.1.1.
F. HTTPS to the DHCP address.
Answer: C
Q17. You are configuring an IP address on an autonomous access point. Which interface do you use to configure the IP address?
A. BVI1
B. FastEthernet 0
C. Dot11Radio0
D. VLAN 1
Answer: A
Q18. The existing Cisco Unified Wireless Controller is running version 7.0 code for both the controllers and the Cisco WCS. A controller has been configured with an appropriate rogue rule condition to report discovered APs to the Cisco WCS.
Which default alarm level is used to display all rogue APs in the Alarm Summary?
A. Critical
B. Flash
C. Urgent
D. Major
E. Minor
Answer: E
Q19. An engineer assists a user in configuring an Android device for authentication to an IEEE 802.1x EAP WLAN with PEAPv1. The Phase 2 authentication should be configured as which option?
A. LEAP
B. MSCHAPv2
C. TLS
D. TTLS
Answer: B
Q20. A wireless engineer is designing the wireless networking for a company with offices in two different locations. Which two regulatory bodies should they check to find the maximum EIRP allowed? (Choose two.)
A. IEEE
B. FCC
C. ITU-R
D. ETSI
E. Wi-Fi Alliance
Answer: B,D
Q21. Which interface is used to connect the foreign and anchor controllers?
A. management
B. service
C. virtual
D. dynamic
Answer: A
Q22. How many types of control frames are only used in PCF mode?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
E. 4
F. 5
Answer: D
Q23. Which wireless topology supports roaming?
A. IBSS
B. BSS
C. ESS
D. bridging
Answer: C
Q24. Refer to the exhibit.
A wireless network that consists of Cisco Aironet 1260 APs and Cisco 2100 Series WLC has been correctly configured with Cisco WCS version 7, which is also used for management. The CleanAir Zone of Impact is not visible for the respective Cisco WCS maps.
Which two issues are causing the problem? (Choose two.)
A. software version
B. AP
C. Cisco WLC
D. Cisco MSE
E. Cisco WCS
F. Cisco WCS is not enabled.
Answer: B,D
Q25. What WCS report displays hardware type, software distribution, and CDP information?
A. Device > AP Profile Status
B. Device > AP Summary
C. Network Summary > Executive Summary
D. Device > Inventory
E. Network Summary > 802.11n Summary
Answer: D
Q26. You are sitting in an airport preparing to use a free WLAN. When you look at the connections in your Windows 7 wireless client, you see a network name and three boxes with a yellow shield.
What does this mean?
A. You cannot connect to this WLAN.
B. An open ad hoc network is nearby.
C. The WLAN in the airport is open.
D. A secure ad hoc network is nearby.
E. A secure WLAN is in the airport.
F. You must provide a username and password to access the WLAN in the airport.
Answer: B
Q27. Which three items do you need to establish a wireless connection to an enterprise wireless network? (Choose three.)
A. SSID name
B. RF channel
C. RF signal
D. 802.1X/EAP credentials
E. pre-shared key
F. web page
G. WPA/WPA2 settings
Answer: A,C,D
Q28. Which option describes computer-to-computer wireless communication?
A. BSS and BSA
B. IBSS and ad hoc network
C. ad hoc network and BSA
D. IBSS and ESS
E. ESS and BSA
F. BSS and ad hoc network
Answer: B
Q29. Which portion of a WLAN deployment can WLC message logs help to troubleshoot?
A. RF issues
B. encryption issues between APs and clients
C. configuration verification issues
D. infrastructure and client Issues
E. AP placement issues
Answer: D
Q30. Which single tool helps to troubleshoot client-related issues in a WLAN?
A. The show and debug commands on the controller.
B. The show commands on the AP.
C. Client templates on the Cisco WCS.
D. Client troubleshooting on the Cisco WCS.
Answer: D