Q21. Customer requirements dictate that local calls from area code 408 display the ANI as a 7-digit number..Which procedure allows the leading digits to be stripped as soon as they arrive at the H.323 voice gateway?
A. Set up a voice translation rule, apply the translation rule to a translation profile, and apply the translation profile to the dial peer in the inbound direction.
B. Set up a voice translation profile, apply the translation profile to a translation rule, and apply the translation rule to the dial peer in the outbound direction.
C. Set up a voice translation rule, apply the translation rule to a translation profile, and apply the translation profile to the dial peer in the outbound direction.
D. Set up a voice translation profile, apply the translation profile to a translation rule, and apply the translation rule to the dial peer in the inbound direction.
Answer: A
Q22. Which Cisco Unified Communications Manager system report shows high and low call volume patterns?
A. CAR report
B. QoS by Gateway
C. QoS by call types
D. Traffic summary
E. Traffic summary by extension
Answer: D
Q23. Which two options are configured on the phone configuration page within Cisco Unified Communications Manager Administrator? (Choose two.)
A. device pool
B. auto answer
C. partition
D. voice-mail profile
E. MAC address
Answer: A,E
Q24. Which server does Cisco recommend that you configure before a CUCM backup?
A. SFTP
B. FTP
C. SNMP
D. TFTP
Answer: A
Q25. An end user has made more attempts to log in than allowed, using the wrong voice-mail pin. The user has been locked out..Which submenu does an administrator select to unlock the pin?
A. Change password
B. Password settings
C. Message settings
D. Mailbox
Answer: B
Q26. Which three network elements are crucial when deploying VoIP devices? (Choose three.)
A. Round-trip time
B. QoS markings
C. Bandwidth
D. Ethernet
E. Fibre
F. Token ring
Answer: A,B,C
Q27. An engineer is syncing Cisco Unity Connection with LDAP. Which three things should the engineer consider during this process? (Choose three.)
A. PINs and passwords are replicated from the LDAP database to Cisco Unity Connection database.
B. LDAP authentication must be configured and enabled.
C. There is no limit to the amount of LDAP filters that can be created.
D. SSL certificates from LDAP must be uploaded to Cisco Unity Connection.
E. LDAP synchronization must be configured and enabled.
F. Cisco Unity Connection supports integrations with OpenLDAP.
Answer: C,E,F
Q28. Which option would an administrator use to find all unassigned directory numbers in Cisco Unified Communications Manager?
A. Route plan report
B. CDR
C. CAR
D. Cisco Reporting Tool
E. Directory number lookup
Answer: A
Q29. An administrator wants to gauge the load and performance capacity of Cisco Unified Communication Manager devices, including conference bridges, gateways, and trunks. Which report would the administrator run?
A. CAR
B. CDR
C. SIP
D. RTMT
E. CUBE
Answer: A
Q30. In an effort to proactively manage IP telephony infrastructure, a network engineer wants to review usage reports that provide top five users, top five calls, and traffic summary. Which option describes where this information can be retrieved using Cisco Unified Communications Manager?
A. Navigate to Cisco Unified CM Administration > CDR Analysis and Reporting >System Reports > System Overview > Select desired reports.
B. Navigate to Cisco Unified Operating System Administration > Tools > System Reports > System Overview > Select desired reports.
C. Navigate to Cisco Unified Serviceability > Tools > CDR Analysis and Reporting > System Reports > System Overview > Select desired reports.
D. Navigate to Cisco Unified Reporting > Tools > System Reports > System Overview > Select desired reports.
Answer: C