With the help of Testking 220-801 places, you can aquire a good result basically that will make a person complete CompTIA test. In addition, should you been unsuccessful in the 220-801 exam for the first time of employing our own goods, just about all funds you spend will be return. You only need to deliver your 220-801 report transcript as the pdf file to all of us. After verifying your details, we will return the amount of money as well as return it to your account at the earliest opportunity.
2021 Aug 220-801 free practice exam
Q431. - (Topic 6)
Which of the following socket types is for an AMD CPU?
A. 940
B. 775
C. 1155
D. 1366
Answer: A
Explanation:
http://en.wikipedia.org/wiki/Socket_940
Q432. - (Topic 5)
Which of the following printer types needs to have toner replaced as part of the normal maintenance cycle?
A. Inkjet
B. Thermal
C. Impact
D. Laser
Answer: D
Explanation:
http://www.computershopper.com/feature/how-it-works-laser-printer
Q433. - (Topic 2)
After making repairs to a user’s system, which of the following actions should a technician take?
A. Close the case and wait for the customer to call again in the future
B. Leave the case open in the event a similar issue arises
C. Contact the customer a few days later to determine the state of repairs
D. Wait to update service records until the repair is confirmed
Answer: C
Q434. - (Topic 6)
Which of the following should be recommended for cooling a high-end gaming PC? (Select TWO).
A. Power saving NIC
B. Passive cooling
C. Additional case fans
D. Liquid cooling system
E. Lower wattage power supply
Answer: C,D
Explanation:
http://www.widowpc.com/2005/06/cooling_a_gamin.php
Q435. - (Topic 2)
Which of the following devices requires 3.3V of power from the motherboard? A. SLI Video Card
B. DVD-ROM Drive
C. USB Port
D. Serial Port Card
Answer: D

Rebirth 220-801 test questions:
Q436. - (Topic 6)
Which of the following topologies would cause the network to be segmented if any one machine went offline?
A. Bus
B. Mesh
C. Star
D. Hybrid
Answer: A
Explanation:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bus_network
Q437. - (Topic 2)
A technician just finished replacing a laptop screen, and upon first boot notices that the screen provides a very faint but darkened image which cannot be adjusted. Which of the following was MOST likely left unplugged after replacement?
A. CMOS Battery
B. Mini-PCI Card
C. Inverter
D. DC Cord
Answer: C
102. - (Topic 2)
Which of the following is often required to complete configuration of a barcode scanner?
A. The scanner must be set to reject scanning any codes shorter than three digits.
B. The system must be rebooted and update drivers installed.
C. The scanner utilities must be run to adjust the light intensity of the laser.
D. The scanner must be programmed by scanning in select codes.
Answer: D
Q438. - (Topic 4)
A user is looking to have a home theater PC built. Which of the following components should a technician include in this build?
A. TV tuner card
B. Video card with dual monitor output
C. USB 3.0 card
D. PCIe RAID controller
Answer: A
Q439. - (Topic 4)
A technician is tasked with adding an expansion card to connect an external device. Which of the following expansion cards would provide the FASTEST data transfer speeds?
A. IEEE 1394
B. USB 2.0
C. RS-232
D. EIDE
Answer: A
475. - (Topic 4)
In which of the following situations should an MSDS be consulted?
A. A new cleaning solution is used
B. The corner of a desk snaps off
C. An office window is shattered
D. Soda is spilled on the floor
Answer: A
Q440. - (Topic 3)
A customer needs to run 3 virtual machines on their software design workstation. Which of
the following CPUs would be MOST cost effective for this task?
A. 3 Core
B. 4 Core
C. 8 Core
D. 12 Core
Answer: B