Proper study guides for Refresh CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (902) certified begins with CompTIA 220-902 preparation products which designed to deliver the Downloadable 220-902 questions by making you pass the 220-902 test at your first time. Try the free 220-902 demo right now.
Q91. A technician gets a call from a customer stating that their computer will not boot. They are getting the following error “invalid system disk”. Which of the following should the technician check FIRST?
A. Verify the operating system is installed correctly.
B. Verify that all removable drives are empty.
C. Verify Boot.ini is on the hard drive.
D. Verify the computer will boot into safe mode.
Answer: B
Q92. A technician is troubleshooting a PC with multiple volumes. To verify which are active and assigned drive letters, the technician should use the LIST function of which of the following commands?
A. extract
B. diskpart
C. bootrec
D. chkdsk
Answer: B
Q93. Which of the following Windows features would be used to encrypt a single file or folder?
A. EFS
B. NTFS
C. BitLocker
D. Security
Answer: A
Q94. A technician is tasked with setting up a user’s webmail on a tablet, phone, and laptop. The user would like the data synced to all three devices. Which of the following items can be synced to the devices via webmail? (Select THREE).
A. Free/busy
B. Programs
C. Documents
D. Calendar
E. Favorites
F. Social media
G. Contacts
Answer: A,D,G
Q95. CORRECT TEXT
A technician has just removed malware from a Windows 7 system, but the user reports that every time they type a URL into Internet Explorer to navigate to a search engine the same standard page is being displayed on the browser. The page is asking the user to purchase antivirus software.
Please resolve the problem using the available tools shown.
When you have completed the simulation, please select the done button to submit your answer.
Answer: Please review explanation for detailed answer.
Q96. Which of the following should be used to ensure that a Windows OS is functioning optimally?
A. Driver updates
B. Scheduled backups
C. Application updates
D. Restore points
Answer: A
Q97. A technician has been notified that recent vulnerabilities have been discovered related to a type of SOHO router. The technician has verified that all connections and settings are appropriate. Which of the following actions should the technician take NEXT?
A. Change the router firewall settings
B. Check for and apply a firmware update
C. Reconfigure the QoS settings
D. Change router user-names and passwords
Answer: B
Q98. On a corporate network, which of the following features would be used to redirect network traffic for filtering or monitoring?
A. Content Advisor
B. Proxy Settings
C. Network Drive Mapping
D. Local Security Policy
Answer: B
Q99. A technician is installing a wireless network and wants to limit the signal available outside the building. Which of the following would help accomplish this?
A. Place directional antennas
B. Use omni-directional antennas
C. Enable MAC filtering
D. Disable SSID broadcast
Answer: A
Q100. A user reports that any URL entered redirects to the same web page. A technician concludes that the user’s computer has been compromised. Which of the following tools would the technician use to resolve the issue?
A. Last known good configuration
B. Anti-malware
C. System restore
D. Rogue antivirus
Answer: B