Guaranteed of 220-902 actual exam materials and item pool for CompTIA certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-902 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (902) exam Today!
2021 Dec 220-902 answers
Q81. A company has subscribed to a cloud service, paying monthly for a block of services and being billed incrementally when they exceed the monthly fee. Which of the following cloud concepts does this represent?
A. Measured service
B. Rapid elasticity
C. On-demand
D. Resource pooling
Answer: A
Q82. Ann, an end user, receives a call from someone claiming to be from the help desk and asking for her username and password to prevent her email box from being deleted immediately. Which of the following BEST describes this type of attack?
A. Shoulder surfing
B. Man-in-the-middle
C. Social engineering
D. Ransomware
Answer: C
Q83. Which of the following operating systems can be upgraded directly to Windows 7 Professional by a default installation? (Select TWO).
A. Windows 7 Home Premium
B. Windows Vista Business
C. Windows XP Home
D. Windows XP Professional 64-bit
E. Windows XP Media Center
Answer: A,B
Q84. A technician has upgraded four computers and would like to securely repurpose the hard drives for later use. Which of the following should the technician do to the drives to prepare them for later use?
A. chkdsk
B. Degauss
C. Quick format
D. Drive wipe
Answer: D
Q85. While navigating a Windows machine through command prompt, which of the following commands will a technician use to display the contents of the current folder?
A. cd
B. dir
C. md
D. rd
Answer: B
Improved 220-902 exam guide:
Q86. After being relocated to an enclosed position under a desk, a computer experiences intermittent shutdowns. Which of the following conditions is MOST likely the cause?
A. Power surges
B. Overheating
C. APIPA addressing
D. RF interference
Answer: B
Q87. A technician is performing a clean install of Windows on a new hard drive from a factory DVD, but the computer does not recognize the optical disc. A “non-system disk or disk error” is observed. Which of the following should the technician do FIRST?
A. Update the motherboard firmware
B. Check the cables
C. Replace the optical drive
D. Check the BIOS setting
Answer: D
Q88. A user needs to connect securely to the company network while working from a hotel room. Which of the following would the user need available to accomplish this?
A. AES
B. VPN
C. UTM
D. WPA2
Answer: B
Q89. A technician receives a helpdesk ticket about an employee having a problem sending text messages with a company Android smartphone. It has been determined that it is not a carrier issue. Which of the following should the technician perform FIRST?
A. Verify data connectivity
B. Reformat the MicroSD card
C. Replace the SIM card
D. Perform a soft restore
Answer: A
Q90. An IT manager needs to reimage 30 computers in a lab. The image has already been created and is ready to be deployed via the network. Which of the following tasks should be completed FIRST?
A. Boot from PXE.
B. Install Windows using DVD.
C. Reboot computers with USB drive.
D. Press F8 while rebooting.
Answer: A