Act now and download your Symantec 250-513 test today! Do not waste time for the worthless Symantec 250-513 tutorials. Download Most recent Symantec Administration of Symantec Data Loss Prevention 12 exam with real questions and answers and begin to learn Symantec 250-513 with a classic professional.
2021 Oct 250-513 sample question
Q121. - (Topic 1)
You want to implement Storage Foundation Enterprise in your storage environment. You want to ensure you have at least 5 GB of free space after the Storage Foundation 5.0 has been installed on your computer. You are installing Storage Foundation on the same drive where the operating system has been installed.
What should be the size of the system drive to meet the requirement?
A. 6245 MB
B. 5922 MB
C. 6524 MB
D. 6287 MB
Answer: B
Q122. - (Topic 2)
You have large number of mirrored volumes, and the resynchronization process on mirrored volumes will take lot of time. You want to address enable Dirty Region Logging (DRL) and find out the cause why it takes a long time for resynchronization. You want to check the status of DRL logging to see if it is already enabled.
How will you accomplish this task?
A. Use the vxprint command with the –F%drllogging $DCOVOL option
B. Use the vxprint command with the –F%drllogging $DRLVOL option
C. Use the vxprint command with the –F%dcologging $DCOVOL option
D. Use the vxprint command with the –F%drllogging $$DCONAME option
Answer: D
Q123. - (Topic 2)
You need to create a storage checkpoint that contains file system metadata and data blocks. You want to ensure that the storage checkpoint that you create can be mounted, accessed, and written in Veritas File System. The storage checkpoint that you create must represent an image of the active file system.
Which type of storage checkpoint should you create to meet this goal?
A. Create removable storage checkpoint.
B. Create non-mountable storage checkpoint.
C. Create data storage checkpoint.
D. Create nodata storage checkpoint.
Answer: C
Q124. - (Topic 2)
A user is unable to log in as sysadmin. The Data Loss Prevention system is configured to use Active Directory authentication. The user is a member of two roles: sysadmin and remediator.
How should the user log in to the user interface in the sysadmin role?
A. sysadmin\username@domain
B. sysadmin\username
C. domain\username
D. username\sysadmin
Answer: B
Q125. - (Topic 3)
What does the ACTIVE plex state indicate?
A. The data in the plex is not synchronized with the data in the CLEAN plexes.
B. The plex does not participate in any I/O when plex is offline, so the contents of plex become outdated if the volume is actively written.
C. The plex state does not define which plex has the active data, and which plex does not have the active data.
D. The volume is currently started, and the volume is able to perform I/O.
Answer: D
Rebirth 250-513 simulations:
Q126. - (Topic 3)
You were running Storage Foundation 5.0 on an evaluation license. Two days back, the evaluation license expired. You want to retain the configuration of the existing system. You want a solution that requires minimum administrative effort.
What should you do?
A. Back date the system and continue using it.
B. Obtain another evaluation key and replace it with the existing one.
C. Replace the evaluation key with a permanent license key.
D. Reinstall Storage Foundation with another evaluation key.
Answer: C
Q127. - (Topic 2)
Which server target uses the 'Automated Incident Remediation Tracking' feature?
A. Lotus Notes
B. File System
C. SharePoint
D. Exchange
Answer: B
Q128. - (Topic 3)
What is the importance of using a CPU in Oracle within the DLP technology?
A. Central Processing Unit - ensures database has enough processing power
B. Command Processor Unit - lays out the commands to process for the database
C. Critical Patch Update - ensures Oracle is securely patched
D. Communications Processing Unit - sends alerts to administrator
Answer: C
Q129. - (Topic 1)
When working on Storage Foundation 5.0 on HP-UX, you are unable to log in to Veritas Enterprise Administrator. You have converted shadow passwords with long passwords. After converting to shadow password with long password, the users are unable to log into Veritas Enterprise Administrator. You check and ensure that the users are part of the vrtsadm group. Error" V-39-53247-3 Error while connecting to Server. The user name or password is incorrect. Please retype your user name and password, and try connecting to the server again." You want to ensure all users who are part of the vrtsadm group are able to log on to the Veritas Enterprise Administrator.
What should you do?
A. Change the Shadow password.
B. Apply appropriate patch to Veritas Enterprise Administrator.
C. Retype the username and password.
D. Restart the Volume Manager.
Answer: B
Q130. - (Topic 1)
How should an administrator apply a policy to Network Discover scans?
A. assign the policy group to the scan target
B. choose the correct policy in the scan target
C. assign the policy to the Network Discover Server
D. choose the correct scan target in the policy destination
Answer: A