There exists a very common disbelief about the Symantec 250-513 audit certification that it is a very hard kind of certification to remain obtained. Nevertheless this is a entirely wrong thought. You only need the right 250-513 analysis materials and you will be along toward achievement. Despite the fact that there are various web pages of which perform this task, but the majority of turn out possibly fraudulent or perhaps expired. Hence, be cautious in addition vital inside your array of your website.
2021 Sep 250-513 exam fees
Q101. - (Topic 3)
You have installed and configured Veritas Volume Manager on a UNIX server. You want to install and configure Veritas Enterprise Administrator (VEA) server to manage the VEA agents that you will be installing on Windows and UNIX client computers. You want to ensure you are able to successfully install VEA server. What should you do?
A. Install VEA server on a remote server that needs to be administered.
B. Install VEA on the server where Veritas Volume Manager is installed.
C. Install a Windows server and install Java Runtime 1.4 and then install VEA.
D. Install VEA server on each Storage Foundation 5.0 server that needs to be administered.
Answer: B
Q102. - (Topic 3)
Which endpoint database file should be used to tune and change debugging levels?
A. cg.ead
B. ps.ead
C. am.ead
D. ks.ead
Answer: A
Q103. - (Topic 3)
You are monitoring the Storage Foundation 5.0 environment in your organization. A disk starts receiving intermittent I/O errors and shows signs of hardware fatigue. All the data on the disk is redundant; however, in this situation, you cannot interrupt I/O.
How should you resolve this error?
A. Copy the volume to another disk.
B. Add a new drive and wait for it to populate.
C. Move all the subdisks to healthier disks.
D. Force the subdisks to move to a stripped volume.
Answer: C
Q104. - (Topic 3)
You need to mirror an existing volume named mirvol1. You need to achieve the following goals:
Mirror mirvol1: Should be a single mirror to the existing volume using disk mydg01: Synchronization must take place in the background: To meet the required goal, you execute the following command:
vxassist -g mydg -b make mirror mirvol1 \ use_storage=’ ”DM”=”mydg01”
Which of the defined goals have been met?
A. All goals have been met.
B. Only the first goal has been met.
C. Only first and second goals have been met.
D. Only first and third goals have been met.
Answer: A
Q105. - (Topic 3)
You are responsible for administering a large storage environment. The environment includes DBMS systems that use VxFS-based data files, performance-critical application files, and archives of historical user data. Users and application administrators are not satisfied with policies segregating their data files into different file systems in terms of these usages, and they want you to manage these issues for them.
How does DST help in this case? (Select two.)
A. You can simplify the management of file system data.
B. You can increase access speed for all files.
C. You can reduce storage costs for all files.
D. You can distribute the contents of a file system across multiple volumes that may have different configurations.
E. You can match file access characteristics to performance requirements and cost constraints.
Answer: D,E

Most up-to-date 250-513 free download:
Q106. - (Topic 1)
You are creating a volume and need the storage allocated in:
1. Concatenated disks
2. Form columns
3. Form mirrors
You want to specify the space allocation across multiple volumes. What should you do?
A. Use the –b storage attribute in the vxassist command.
B. Use -g diskgroup storage attribute in the vxassist command.
C. Use the -o ordered storage attribute in the vxassist command.
D. Use -P storagepool storage attribute in the vxassist command.
Answer: C
Q107. - (Topic 2)
While working under VxVM control, you execute a command:vxassist –g hrdg mirror payvol hrdg03
What will be the expected result of this command?
A. This command will mirror the user volumes to the destination disk.
B. This command will not execute.
C. This command will list the disk under disk group hrdg.
D. This command will mirror the volume payvol from the disk group hrdg, using the disk hrdg03.
Answer: D
Q108. - (Topic 3)
You have replaced disks on a system under the VxVM control and you get an error “VxVM vxconfigrestore ERROR V-5-1-6012 There are two backups that have the same disk group name with different disk group id”. How will you resolve this error?
A. Delete the backup file, in dginfo, /etc/vx/cbr/bk/diskgroup. dgid/ dgid.dginfo.
B. Rename one of the disk groups.
C. Specify the disk group by its name rather than by its ID.
D. Specify the disk group by its ID rather than by its name.
Answer: D
Q109. - (Topic 1)
You move a set of files from a VxFS file system to another file system. When the files are moved, the extent attributes are not moved along with the files and are lost during the migration.
What could be a possible cause for this problem?
A. The target file system is not a VxFS type file system.
B. There is a variation in the block size of source and target VxFS file system.
C. The target VxFS file system does not have enough free space to accommodate the extent attributes.
D. The target VxFS file system uses mixed block size.
Answer: A
Q110. - (Topic 2)
Consider a situation where you run the vxdmpadm start restore command and encounter an error message “VxVM vxdmpadm ERROR V-5-1-3243 The VxVM restore daemon is already running”
How will you solve this error?
A. Stop vxdmpadm and restart vxdmpadm.
B. Stop vxdmpadm and start vxdarestore.
C. Stop vxdmpadm and reboot the system.
D. Restart the all the VxVM daemons.
Answer: A