Exact of 300-209 real exam materials and bible for Cisco certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 300-209 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Secure Mobility Solutions (SIMOS) exam Today!
Q71. A private wan connection is suspected of intermittently corrupting data. Which technology can a network administrator use to detect and drop the altered data traffic?
A. AES-128
B. RSA Certificates
C. SHA2-HMAC
D. 3DES
E. Diffie-Helman Key Generation
Answer: C
Q72. As network consultant, you are asked.to suggest a VPN technology that can support a multivendor environment and secure traffic between sites. Which technology should you recommend?
A. DMVPN
B. FlexVPN
C. GET VPN
D. SSL VPN
Answer: B
Q73. Which.DAP endpoint attribute checks for the matching MAC address of a client machine?
A. device
B. process
C. antispyware
D. BIA
Answer: A
Q74. Which two statements comparing.ECC and RSA are true? (Choose two.)
A. ECC can have the same security as RSA but with a shorter key size.
B. ECC lags in performance when compared with RSA.
C. Key generation in ECC is slower and less CPU intensive.
D. ECC cannot have the same security as RSA, even with an increased key size.
E. Key generation in ECC is faster and less CPU intensive.
Answer: A,E
Q75. Which option is an example of an asymmetric algorithm?
A. 3DES
B. IDEA
C. AES
D. RSA
Answer: D
Q76. Which command configures IKEv2 symmetric identity authentication?
A. match identity remote address 0.0.0.0
B. authentication local pre-share
C. authentication pre-share
D. authentication remote rsa-sig
Answer: D
Q77. Which technology must be installed on the client computer to enable users to launch applications from a Clientless SSL VPN?
A. Java
B. QuickTime plug-in
C. Silverlight
D. Flash
Answer: A
Q78. In the Diffie-Hellman protocol, which type of key is the shared secret?
A. a symmetric key
B. an asymmetric key
C. a decryption key
D. an encryption key
Answer: A
Q79. Which two statements describe effects of the DoNothing option within the untrusted network policy on a Cisco AnyConnect profile? (Choose two.)
A. The client initiates a VPN connection upon detection of an untrusted network.
B. The client initiates a VPN connection upon detection of a trusted network.
C. The always-on feature is enabled.
D. The always-on feature is disabled.
E. The client does not automatically initiate any VPN connection.
Answer: A,D
Q80. Which hash algorithm is required to protect classified information?
A. MD5
B. SHA-1
C. SHA-256
D. SHA-384
Answer: D