It is impossible to pass Cisco 210-065 exam without any help in the short term. Come to Testking soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 210-065 practice questions. You will get a surprising result by our Rebirth Implementing Cisco Video Network Devices v1.0 practice guides.
Q11. Which of these needs to be enabled in Cisco Unified Communications Manager in order for the Cisco TelePresence System 500-32 to be able to share a presentation with a Cisco TelePresence System Codec C40 endpoint that is registered to a VCS?
A. Allow iX application media
B. Send send-receive SDP in mid-call invite
C. Allow presentation sharing using BFCP
D. Allow presentation sharing using H.235
E. Deliver conference bridge identifier
Answer: C
Q12. An engineer needs to configure cascading to support additional video conference attendees. What are three capabilities when cascading? (Choose three.)
A. Conductor automatically performs cascading.
B. A maximum of four multipoint control units are supported.
C. Cascading is supported for the Cisco TelePresence Server in remotely managed mode.
D. It is possible to manually create a cascaded conference via the Cisco TelePresence MCU Management API.
E. Cascading is supported for multipoint control units that are registered to Cisco Unified Communications Manager.
F. All cascaded multipoint control units must be in the same location.
Answer: A,C,D
Q13. Which three of these are functions of the Cisco TelePresence Management Suite? (Choose three.)
A. automatic software update and release keys
B. intelligent call routing engine
C. provisioning a Cisco TelePresence System endpoint
D. tracing SIP and H.323 calls
E. managing phonebooks for endpoints that are registered to the Cisco Unified Cisco Unified Communications Manager
F. rebooting endpoints that are registered to the Cisco TelePresence Video Communications Server
Answer: A,B,F
Q14. A technician has installed and powered on a Cisco TelePresence MCU 5320 and is connected via the console port. The technician needs to determine the IP settings that were automatically assigned via DHCP. Which command should be entered?
A. xstatus
B. show network eth0
C. status
D. help static
Answer: C
Q15. A network administrator is asked to configure a video conference using the Cisco TelePresence MCU 5300. There is a requirement for participants to start with the same layout when joining the conference. How can this goal be accomplished?
A. Layouts cannot be customized on the MCU 5300.
B. Configure a custom layout for each user individually.
C. Configure a custom layout and apply the layout to all new participants.
D. Allow each endpoint to configure its own layout.
Answer: C
Q16. Refer to the exhibit.
A network engineer is attempting to register a Cisco TelePresence endpoint to a Cisco VCS. What is the most likely cause of this failure?
A. The lab.local SIP domain is not configured in the Cisco VCS allow list for registration.
B. The Cisco VCS failed to bind to the LDAP server, which is where the lab.local SIP domain is learned.
C. The lab.local SIP domain does not exist on the Cisco VCS.
D. The endpoint does not have the proper port assignments configured for SIP signaling.
E. The endpoint uses the TCP protocol and the Cisco VCS is configured to allow only TLS for SIP registrations.
Answer: C
Q17. Which four features are supported by Cisco TelePresence Server for all hardware models in remotely managed mode? (Choose four.)
A. auto-attendant
B. ClearPath
C. Cluster sizes of more than 5 servers
D. Cascading
E. Active presence for all devices
F. Support for Conductor
G. Native scheduling capabilities
Answer: B,D,E,F
Q18. When placing a call from Cisco Jabber Video for TelePresence to the Cisco TelePresence System Codec C40, which FECCs are available?
A. Only zoom-in and zoom-out are available.
B. Only left and right are available.
C. Only up and down are available.
D. No FECC is available.
E. Left, right, up, down, zoom-in, and zoom-out are all available.
Answer: E
Q19. An immersive video room requires acoustic remediation because there is noticeable reverb present. What type of acoustic paneling does Cisco recommend to provide remediation?
A. NRC rating greater than 0.75
B. NRC rating greater than 0.5
C. NRC rating less than 0.75
D. NRC rating less than 0.5
Answer: A
Q20. When connecting to a pan-tilt-zoom camera to a C-Series codec, what type of cable must be used for camera control?
A. an Ethernet crossover cable (RJ45-to-RJ45)
B. an Ethernet cable (RJ45-to-RJ45)
C. a serial cable (DB25-to-DB9)
D. a VISCA cable (DB9-to-RJ45)
Answer: D