we provide Vivid Cisco cisco 300 320 exam guide which are the best for clearing 300 320 dumps test, and to get certified by Cisco Designing Cisco Network Service Architectures. The ccdp arch 300 320 pdf Questions & Answers covers all the knowledge points of the real atr 42 300 320 exam. Crack your Cisco atr 42 300 320 Exam with latest dumps, guaranteed!
Q21. Which IPv6 transition model should be utilized when two or more independent transition mechanisms are required?
A. tunneling
B. dual stack
C. service block
D. hybrid
E. manual
Answer: D
Q22. Which of the following facts must be considered when designing for IP telephony within an Enterprise Campus network?
A. Because the IP phone is a three-port switch, IP telephony extends the network edge, impacting the Distribution layer.
B. Video and voice are alike in being bursty and bandwidth intensive, and thus impose requirements to be lossless, and have minimized delay and jitter.
C. IP phones have no voice and data VLAN separation, so security policies must be based on upper layer traffic characteristics.
D. Though multi-VLAN access ports are set to dot1q and carry more than two VLANs they are not trunk ports.
Answer: D
Q23. A network engineer is building a LAN design that includes Cisco NAC. What two characteristics of an out-of-band NAC deployment are important to consider when evaluating it for the design? (Choose two.)
A. supported by a limited number of switch models
B. never in-line with user traffic
C. aggregate client traffic is constrained to NAC server port speed
D. recommended if sharing ports between IP phones and PCs
E. supports real IP gateway (routed mode)
Answer: A,D
Q24. Which statement about NIC teaming configurations is true?
A. With ALB, all ports use one IP address and multiple MAC addresses.
B. With AFT, two NICs connect to the different switches.
C. With SFT, all ports are active.
D. With AFT, all ports use one IP address and multiple MAC addresses.
Answer: A
Q25. A VPN solution requires bulk traffic encryption, low OpEx to add new sites, and the ability to accommodate dynamic tunnels between branch locations. What VPN solution can fulfill these requirements?
A. GETVPN
B. SSL VPN
C. Easy VPN
D. DMVPN
Answer: D
Q26. DRAG DROP
Answer:
Q27. When a Cisco ASA adaptive security appliance is configured for active/standby failover, which MAC address is used for the active unit?
A. the MAC address of the primary unit
B. the MAC address of the secondary unit
C. the virtual MAC address
D. the standby MAC address
Answer: A
Q28. A network engineer must create a Layer 2 switch block design that has deterministic convergence and is loop-free at Layer 2. Which two switch block elements are needed to meet the requirements? (Choose two.)
A. Layer 3 link between distribution switches
B. HSRP with interface tracking on uplinks to core switches
C. RPVST with equal bridge priority on distribution switches
D. VLANs that do not span access switches
E. Layer 2 link between distribution switches
Answer: A,D
Q29. A BGP network is having difficulty scaling with the full mesh peer requirement. What two iBGP alternates can scale BGP appropriately? (Choose two.)
A. communities
B. route reflectors
C. confederations
D. peer groups
E. peer templates
Answer: B,C
Q30. What are three primary components in IS-IS fast convergence? (Choose three.)
A. event propagation
B. LSP flooding
C. fast hellos
D. matching MTUs
E. updating RIB and FIB
F. SPF calculation
Answer: A,E,F